LED Projektør 100W 6500K
Bærbar Stativ/Kasse

Aigostar Aigostar

New product

LED Projektør 100W 6500K - Bærbar Stativ/Kasse Udvid

LED Projektør 100W med kraftigt lys og justerbar belysningsvinkel på et praktisk bærbart stativ eller kasse. Ideel til arbejde, events og udendørs brug.

Mængde: 1 stk.
Trådlængde:nbsp;1,8m
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Aluminium

Læs mere..

  • Kold

DKK 340,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

En multifunktionel lampe, modeoplevelse Enkel design, lettere og slankere, praktisk håndtag, stor områdebelysning, en multifunktionel lampe, som giver modeoplevelse til forretningsbelysning.
Hus af høj kvalitet i aluminium Tykt aluminiumhus gennem præcisionsarbejde, ægte materiale, modstandsdygtig over for slid og korrosion, hvilket forlænger lampens levetid.
Høj kvalitet LED-chips Høj lysstyrke LED-chip, giver langvarigt og stabilt lys, mindre lysdæmpning, høj farvegengivelsesindeks, sparer energi.
Hærdet glasmaske af høj styrke Forstærket højtransmissions hærdet glas anvendes, som har god lysgennemtrængelighed, ensartet og gennemsigtigt lys, vandtæt og svær at bryde.
360° roterende lampekrop 360° vinkelstrålingsjustering, realiserer præcis belysning, imødekommer flere belysningsbehov.
Flere tilstande til at justere bredt rækkevidde belysning Foldbart håndtagsdesign, som kan bruges som hængende belysning, bærbar belysning og gulvbelysning med bred belysningsdækning.
Anti-slip holder, aflastning og behagelig, holdbar
Let og bærbar, bredt anvendelsesområde Bærbar design, bred anvendelse, egnet til udendørs landskab, dele indendørs, byggeplads og andre steder.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke8800 lumens
Spredning110 grader
RA>= 75
Dimensioner
Højde275 mm.
Bredde315 mm.
Dybde340 mm.
Effekt & spænding
Forbrug100W
Erstat100W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 200-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.