TV-Kabel 25m / Højre Vinkel 90°

Aigostar Aigostar

15648-0

New product

TV-Kabel 25m / Højre Vinkel 90° Udvid

Få en praktisk løsning med dette TV-kabel på 25m med højre vinkel på 90°. Sikrer nem og stabil forbindelse for dit TV-udstyr.

Mængde: Kabeltromle
Kabellængde: 25m
Produktfunktion: Transmission af videosignal
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: PVC&CCS&kobber

Læs mere..

DKK 70,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

High definition transmission, long-lasting stability Ved at overholde høj kvalitets produktionsdesign, inspiceres lag for lag med streng kvalitetssikring, i overensstemmelse med europæiske standarder, virkelig sikker og pålidelig.
Right angle design Højrevinklet design, undgå knækket stik, forhindre at kablet bliver bøjet og beskadiget, og undgå problemet med ledningsføring i små rum.
Low eccentricity Det er godt lavet for at sikre, at TV-kablet har en lav excentricitet og er af ensartet tykkelse, hvilket effektivt forhindrer strømnedbrud og lækage og sikrer sikker brug af elektricitet.
Aluminum foil shield package Effektivt modstå ekstern elektromagnetisk interferens, reducere transmissions tab, sikre bedre signaloverførsel, forbedre signalets kvalitet, gøre billedet uden snefnug, ingen flash skærm. TV-skærme er mere klare.
Good quality PVC sheath Det er hårdfør, aldrings resistent, anti-forstyrrelse, tykt, trækstærk og slidstærkt.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.