CMK-106 Stik
Dobbelt Pakke

Aigostar Aigostar

15188-0

New product

CMK-106 Stik - Dobbelt Pakke Udvid

Den dobbelte pakke CMK-106 Stik er den perfekte løsning til dine el-installationer. Hold dine ledninger sikre og organiserede med disse pålidelige samledåser.

Mængde: 1 sæt
Pakkestørrelse: 2 stk.
Huller: 6 VEJE.
Wire specifikationer: 1.0-2.5mm².
Produktfunktion: Kabelføring.
Produktfarve: Gennemsigtig & lilla.
Hovedmaterialer: PC&Messing.

Læs mere..

DKK 10,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Uttraditionel, tidsbesparende og effektiv Terminalen er et nyt produkt, der bruges til at lette forbindelsen af ledninger. Den kan ændre den sikkerhedsmæssige skjulte fare ved den traditionelle ledningsføring såsom elektrisk tape, der er nem at komme i gang med og bredt anvendt, hvilket gør husstandens elektricitet sikrere, mere tidsbesparende og praktisk.
Enkel og effektiv betjening Praktisk ind- og udløbsåbning, i stedet for den komplekse brug af elektrisk tape, ingen professionelle færdigheder kræves, man kan hurtigt og bekvemt gøre det med egne hænder, spare tid og kræfter.
Flammehæmmende skal Isolationsmaterialet har varmebestandighed, er flammehæmmende, ingen serieforbindelse, ingen elektricitetslækage, sikker at bruge.
Messing indre kerne Messing-lederoverfladebelægning, god ledningsevne, forhindrer oxidation, stabil og pålidelig ledning.
Sikkerhedsteståbning Med teståbning kan en elektrisk pen bruges til at teste, om det er strømførende, sikker ledning.
Praktisk vedligeholdelse Vær ikke bekymret for, at ledningsforbindelsen ikke er fast, nem at vedligeholde, lang levetid, én gang for alle.
Dimensioner
Højde19.4 mm.
Bredde13.7 mm.
Dybde18.6 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.