CMK-923-3
2-pak

Aigostar Aigostar

15190-0

New product

CMK-923-3 - 2-pak Udvid

Med CMK-923-3 2-pak samledåser kan du nemt og sikkert forbinde dine elektriske installationer. En pålidelig løsning til dine el-opgaver.

Mængde: 1 sæt
Pakkekvantitet: 2 stk.
Huller: 3 VEJE.
Trådspecifikationer: 0,2-2,5mm².
Produktfunktion: Kabling.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PA&Messing.

Læs mere..

DKK 18,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Uttraditionel, tidsbesparende og effektiv Terminalen er et nyt produkt, der bruges til at lette forbindelsen af ledninger. Den kan ændre sikkerhedsproblemet ved den traditionelle måde at forbinde ledninger på, såsom elektrisk tape, som er nem at komme i gang med og bredt anvendt, hvilket gør husstandens elektricitet sikrere, mere tidsbesparende og praktisk.
Enkel og effektiv betjening Praktisk ind- og udgangshul, i stedet for den komplekse betjening med elektrisk tape, kræves ingen professionelle færdigheder, man kan hurtigt og bekvemt gøre det selv med hænderne, spare tid og kræfter.
Flammeafvisende skal Isolationsmateriale varmebestandighed, flammeafvisende, ingen elektriske serier, ingen elektrisk lækage, sikker at bruge.
Messing indre kerne Messinglederoverflade belægning, god ledningsevne, forhindrer oxidation, stabil og pålidelig forbindelse.
Sikkerhedstesthul Med testhul, kan en elektrisk pen bruges til at teste om det er strømførende, sikker forbindelse.
Praktisk vedligeholdelse Vær ikke bekymret for at ledningsforbindelsen ikke er fast, nem at vedligeholde, lang levetid, én gang for alle.
Dimensioner
Højde22 mm.
Bredde26 mm.
Dybde30 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.