LED Væglampe
Sort, Sand Træfarve, 6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED Væglampe - Sort, Sand Træfarve, 6500K Udvid

Moderne LED væglampe i sort med sand træfarve, der skaber et koldt og klart lys på 6500K til dit hjem.

Mængde: 1 stk.
Ledningslængde: 0,1m.
Ledning: 0,5mm² enkel leder FEP kabel.
Anvendelsesområde: 3-5m².
Produktfarve: Mat sort.
Hovedmaterialer: Træ & metal.
Ydre materiale: Træ & metal.

Læs mere..

  • Kold

DKK 225,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED Væglampe, Sort, Sand Træfarve, 6500K

LED væglampen i sort med sand træfarve og kold hvidt lys (6500K) er en moderne og stilfuld belysningsløsning til ethvert rum. Med en effekt på 6.5W og tilslutning til en 220-240V forsyning, er denne væglampe både energieffektiv og nem at integrere i dit hjem.

Denne LED væglampe har en lysstyrke på 260 lumens, hvilket sikrer et klart og behageligt lys. Med en RA værdi på 80-85 er lyskvaliteten høj, hvilket betyder at alle farver vises på en flot og ægte måde. Du kan være sikker på at få den rette belysning til dine behov.

Produktet kommer med en 3 års producentgaranti, så du kan være tryg ved dit køb. Med LED af højeste kvalitet kan du forvente en lang levetid på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. En professionel og driftssikker driver samt effektiv køling sikrer optimal ydeevne over tid.

Den kold hvide belysning (6500K) giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Mens denne kulør sjældent bruges i Skandinavien, er den populær til malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer. Det kold hvide lys skaber en unik stemning og kan være et spændende valg til rum, hvor du ønsker en markant belysning.

Sammenfattende er LED væglampen i sort med sand træfarve og kold hvidt lys en pålidelig og stilfuld belysningsløsning med fokus på høj kvalitet og lang levetid. Med denne moderne lampe kan du skabe den rette atmosfære i dit hjem eller arbejdsområde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke260 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug6.5W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.