Kæledyrstaske
L43 x B23 x H29 cm - Sort

Nobleza Nobleza

16551-0

New product

Kæledyrstaske - L43 x B23 x H29 cm - Sort Udvid

Denne stilfulde kæledyrstaske i sort er perfekt til at transportere din firbenede ven sikkert og komfortabelt. Med målene L43 x B23 x H29 cm passer den til de fleste små og mellemstore kæledyr.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Oxford stof

Læs mere..

DKK 210,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Perfekt til turen】Ideel til ejere af små kæledyr. Perfekt til camping, en tur til dyrlægen, ferier eller til at hjælpe med hvalpe- og killingetræning.
【Produktmål】(43*23*29) cm / (17*9*11.4)'' (L*B*H).
【Let at bære】Har en behagelig bærehank og en justerbar og aftagelig skulderrem med skulderpude, kan bruges som håndtaske eller skuldertaske.
【Sikker og holdbar】Lavet af slidstærkt og holdbart 600D Oxford-stof kombineret med ventileret net, giver dit kæledyr god luftcirkulation og hjælper med at eliminere rejsenervøsitet.
【Praktisk og behagelig】Flere praktiske lommer til nem opbevaring af snacks og legetøj. En blød fleece-måtte i bunden forbundet med Velcro, aftagelig og let at vaske.
Dimensioner
Højde290 mm.
Bredde230 mm.
Dybde430 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.