LED Bærbar Stemningsbordlampe 1W RGB med Fjernbetjening
Rosaguld

Aigostar Aigostar

19935-0

New product

LED Bærbar Stemningsbordlampe 1W RGB med Fjernbetjening - Rosaguld Udvid

Skab hyggelig stemning i dit hjem med denne bærbare LED bordlampe i rosaguld. Skift farve og lysstyrke nemt med den medfølgende fjernbetjening.

Antal: 1 stk
Produktfunktion: Touch switch, med farveskift ved berøring + med fjernbetjening.
Batterikapacitet: 1*1800mAh.
Produktfarve: Rosaguld.
Hovedmaterialer: PS&Stål.

Læs mere..

DKK 168,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED Bærbar Stemningsbordlampe 1W RGB med Fjernbetjening, Rosaguld

Elegant og alsidig LED bordlampe, som vil tilføre din indretning en ekstra dimension af stemning. Den bærbare lampes smukke rosaguldfarve skaber et sofistikeret og moderne udtryk, der passer perfekt til ethvert rum i dit hjem.

Høj lyskvalitet og flot farvegengivelse er kendetegnende for denne LED bordlampe. Med en lysstyrke på 61 lumens og en høj spredning på 120 grader sørger lampen for en jævn og behagelig belysning. Den har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at farverne gengives naturligt og korrekt. Dette sikrer, at alle farver vises på en smuk og ægte måde, hvilket er ideelt, når du ønsker at skabe den rette stemning i rummet.

Praktisk og brugervenlig med fjernbetjening. Du kan nemt justere lysstyrke, farvetemperatur og RGB-farver med den medfølgende fjernbetjening. Dette giver dig mulighed for at skabe den ønskede atmosfære i dit hjem ved blot et tryk på en knap.

Lille og kompakt design gør denne bordlampe ideel til at have stående på natbordet, hylden eller som en dekorativ belysningsløsning på spisebordet. Med dimensioner på 200 x Ø140 mm fylder lampen ikke meget, men den skaber alligevel en markant effekt med sit lyse og stemningsfulde lys.

Lang holdbarhed og producentgaranti. Med en effekt på 1W og tilslutning til 5V forsyning, er denne LED bordlampe både energieffektiv og holdbar. Producenten tilbyder desuden 3 års garanti på produktet, så du kan have ro i sindet, når du investerer i denne stilfulde lampe.

Samlet set er denne LED bordlampe en fantastisk tilføjelse til enhver indretning, der ønsker at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære. Den kombinerer høj lyskvalitet, praktisk brugervenlighed og et elegant design, der vil imponere enhver.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB
Lysstyrke61 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde200 mm.
Diameter140 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.