LED E6 Kantoplyst Rundt Indbygningsspot
6W, 6500K, Ø105mm Udskæringsstørrelse - Planmonteret

Aigostar Aigostar

New product

LED E6 Kantoplyst Rundt Indbygningsspot - 6W, 6500K, Ø105mm Udskæringsstørrelse - Planmonteret Udvid

Opgrader dit rum med denne LED loftslampe! Med et stilfuldt design og kraftfuld belysning er den perfekt til enhver indretning.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Hvid ramme.
Form: Rund.
Produktfave: Hvid.

Læs mere..

  • Kold

DKK 57,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED E6 Kantoplyst Rundt Indbygningsspot

Denne indbygningsspot er en effektiv og energibesparende løsning til belysning i hjemmet eller på kontoret. Med et forbrug på kun 6W kan denne LED spot erstatte en traditionel 35W spot, hvilket resulterer i lavere energiforbrug og længere levetid.

Spotlyset tilsluttes direkte til 230V forsyningen, hvilket gør installationen nem og bekvem. Med en lysstyrke på 525 lumens og en spredning på 120 grader sikres en jævn fordeling af lyset over et større område.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette gør spotlyset egnet til mange forskellige formål og rum.

Med en integreret lyskilde og et elegant design passer denne indbygningsspot perfekt til moderne indretning. Dimensionerne på 32 x Ø115 mm og en hul størrelse på 110 mm sikrer nem montering i loftet.

Produktet har en 3 års producentgaranti, hvilket giver ekstra sikkerhed og tryghed ved købet. Den kold hvide variant med en kulørtemperatur på 6500K giver et markant og koldt lys, velegnet til specielle formål som malerkabiner eller akvarier.

Denne LED indbygningsspot er en pålidelig og effektiv belysningsløsning med fokus på energibesparelse og høj kvalitet, der vil skabe en behagelig og lys atmosfære i ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke525 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde32 mm.
Diameter115 mm.
Hulstørrelse110 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat35W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.