LED E6 Kantbelyst Indbygningsspot, 9W, 3000K, Ø105mm
Rund, Planmonteret

Aigostar Aigostar

New product

LED E6 Kantbelyst Indbygningsspot, 9W, 3000K, Ø105mm - Rund, Planmonteret Udvid

Opgrader dit hjem med vores moderne LED loftslampe, der skaber en glidende og behagelig belysning. Perfekt til planmontering og med energieffektiv LED-teknologi.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Hvid ramme
Form: Rund
Produktfarve: Hvid
Primære materialer: Plastik & aluminium
Ydre materiale: PC

Læs mere..

  • Varm

DKK 59,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Prisvenligt slankt nedadgående lys E6 er AIGOSTAR's nyeste ultratynde nedadgående lysserie, der specielt er lanceret til almindelige familier. Produktets design er stadig baseret på arkitektonisk æstetik, hvilket giver lampen mere dekorativ og koordineret udseende og bringer en enheds løsning til loftdekoration for flere familier.
Tynd og smuk Tynd er den fælles egenskab for E6's fulde sortiment af produkter, tykkelsen på hele lampen er mindre end en tredjedel af den almindelige nedadgående lys.
Fortsættelse af det klassiske Unik prisfordel, produktets udseende og kvalitet kan sammenlignes med E5-seriens ultratynde nedadgående lys.
To slags rammer Den helt hvide og sølvrammedesign gør dekorationselementerne på loftet mere rigelige. Den helt hvide ramme skaber en rolig atmosfære, og sølvrammen fremhæver den elegante dekorationsstil.
Fuld farve Hvert W-nummer har gule, varme hvide og hvide farvetemperaturprodukter, hvilket rum ønsker hvilken slags lysfarve, alt baseret på personlige favoritvalg.
Den nye emballage Den nye blisterkortemballage, produktet er helt ude af æsken, direkte i øjenkontakt med dig.
A + klasse energieffektive produkter
Bemærk
1、Lampen skal bruge den specificerede strøm.
2、For at sikre sikkerheden, installation, vedligeholdelse, inspektion af lamper bedes du overlade det til elektriske fagfolk.
3、Der vil være behov for mindst 75 mm omkring armaturets ventilationsplads, den må ikke til enhver tid dækkes af isoleret liner eller lignende materialer.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke850 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde32 mm.
Diameter115 mm.
Hulstørrelse110 mm.
Effekt & spænding
Forbrug9W
Erstat45W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.