LED E6 Kantbelyst Indbygningsspot 9W 6500K
Rund, Planmonteret (Udskæring: 105mm)

Aigostar Aigostar

New product

Opgrader dit hjem med denne stilfulde LED loftlampe. Med sit kantede design og klare lys er den perfekt til enhver rumindretning.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Hvid ramme
Form: Rund
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Plastik & aluminium
Ydre materiale: PC

Læs mere..

  • Kold

DKK 59,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Prisvenlig slank nedlysning E6 er AIGOSTAR's seneste ultratynde nedlysserie, specielt lanceret til almindelige familier. Produktets design er stadig baseret på arkitektonisk æstetik, hvilket giver lampen mere dekorativitet og koordination og bringer en samlet løsning til loftdekoration for flere familier.
Tynd og smuk Tyndt er den fælles træk ved hele E6-serien af produkter, tykkelsen på hele lampen er mindre end en tredjedel af den almindelige nedlys.
Fortsættelse af det klassiske Unik prisfordel, produktets udseende og kvalitet kan sammenlignes med E5-seriens ultratynde nedlys.
To slags rammer Den helt hvide og sølvrammedesign gør dekorelementerne i loftet mere rige. Den helt hvide ramme skaber en rolig atmosfære, og den sølvfarvede ramme fremhæver den elegante dekorationsstil.
Fuld farve Hvert W-nummer har gul, varm hvid og hvid farvetemperaturprodukter, hvilket rum ønsker hvilken slags lysfarve, alt baseret på personlige favoritvalg.
Den nye emballage Den nye blisterkortemballage, produktet er helt ude af kassen, direkte i kontakt med dit syn.
A + klasse energieffektive produkter
Bemærk
1、Lampen skal bruge den angivne strømforsyning.
2、For at sikre sikkerheden, installation, vedligeholdelse, inspektion af lamper bedes du overlade det til elektriske fagfolk at betjene.
3、Der skal være mindst 75 mm rundt om lyskilden til ventilation, det må ikke til enhver tid dækkes af isoleret liner eller lignende materialer.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke850 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde32 mm.
Diameter115 mm.
Hulstørrelse110 mm.
Effekt & spænding
Forbrug9W
Erstat50W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.