LED E6
6W Kvadratisk Bagbelyst Indbygningsspot, 3000K (Udskæringsstørrelse: 95mm-105mm) - Indbygget

Aigostar Aigostar

New product

LED E6 - 6W Kvadratisk Bagbelyst Indbygningsspot, 3000K (Udskæringsstørrelse: 95mm-105mm) - Indbygget Udvid

Opgrader dit hjem med vores LED E6 kvadratiske bagbelyste indbygningsspot! Med 6W og en varm hvidt lysfarve er dette spot perfekt til enhver boligindretning. Udskæringsstørrelsen er 95mm-105mm, og lampen er let at montere.ænd din belysning med stilfulde LED loftslamper!

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Hvid ramme.
Ledningslængde: 15 mm.
Form: Firkantet.
Anvendelsessteder: stue, soveværelse, køkken, toilet, altan.
Produktfarve: Hvid.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Varm

DKK 32,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED E6, 6W Kvadratisk Bagbelyst Indbygningsspot

LED E6, 6W Kvadratisk Bagbelyst Indbygningsspot

Produktbeskrivelse:

Dette indbygningsspot er en moderne og energieffektiv belysningsløsning, der giver et flot og behageligt lys i rummet. Med en effekt på 6W, svarer denne LED-spot til en konventionel pære på hele 50W, hvilket reducerer energiforbruget betragteligt og giver dig en lavere elregning.

LED E6 er nem at installere og tilsluttes direkte til 230V forsyning. Med en lysstyrke på 600 lumens og en spredning på 100 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver et naturligt og ægte lys, som fremhæver alle farver på en flot måde.

Dette indbygningsspot er designet med en hulstørrelse på 100 mm og dimensioner på 120 x 26.5 x 120 mm, hvilket gør det velegnet til montering i loftet. Med en integreret lyskilde og en 3 års producentgaranti, kan du være sikker på en pålidelig og holdbar belysningsløsning.

Kulør på lyset:

LED E6 fås i en varm hvid nuance med en farvetemperatur på 3000K. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet, hvor du kan nyde det bløde og hyggelige lys, der bidrager til en behagelig stemning.

Samlet set er LED E6 en effektiv, praktisk og stilfuld løsning til belysning af rum i hjemmet eller på arbejdspladsen. Med dens høje ydeevne og kvalitet, er dette indbygningsspot et fremragende valg, der opfylder de flestes behov for god belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke600 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde26.5 mm.
Bredde120 mm.
Dybde120 mm.
Hulstørrelse100 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat50W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 200-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.