LED E6 Bagbelyst Kvadratisk 6W 3000K Indbygningsspot / Overflademontering

Aigostar Aigostar

New product

LED E6 Bagbelyst Kvadratisk 6W 3000K Indbygningsspot / Overflademontering Udvid

Opgrader dit hjem med denne stilfulde LED loftlampe, som giver en behagelig varm hvidt lys til enhver indretning. Let at installere og perfekt til både indbygning og overflademontering.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Hvid ramme.
Ledningslængde: 15mm.
Form: Firkantet.
Anvendelsessteder: stue, soveværelse, køkken, badeværelse, altan.
Produktfarve: Hvid.
Ydre materiale: Plastik.

Video præsentation:

Læs mere..

  • Varm

DKK 41,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Dette LED E6 bagbelyste kvadratiske 6W spot er ideelt til indbygning eller overflademontering og tilbyder en effektiv og energibesparende belysningsløsning. Med en lysstyrke på 600 lumens og en spredning på 100 grader, sikrer dette spot en jævn fordeling af lyset, hvilket gør det velegnet til en lang række rum og applikationer.

Den 6W LED er i stand til at erstatte en 50W pære, hvilket giver betydelige energibesparelser uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. Med en RA værdi på 80-85, sikrer dette spot en høj lyskvalitet, der viser farverne flot og ægte, hvilket er ideelt til de fleste behov.

Dette spot tilsluttes til en 230V forsyning og kommer med en 3 års producentgaranti, hvilket giver dig tryghed og sikkerhed ved dit køb.

Kulør på lyset

LED spotlyset fås i varm hvid (3000K), hvilket giver en behagelig og afstressende atmosfære. Den varme kulør af lyset skaber en hyggelig stemning, perfekt til hjemmet eller andre rum, hvor en indbydende belysning er ønsket.

Med en dimension på 35 x Ø122 mm er dette spot kompakt og nemt at montere. Det kommer desuden med en integreret lyskilde, hvilket gør installationen enkel og problemfri.

Dette LED E6 spot er et ideelt valg til både private hjem, kontorer, butikker eller andre steder, hvor en effektiv og kvalitetsbelysning er påkrævet. Med sin energibesparende teknologi og høje lyskvalitet er det et produkt, der sikrer dig langvarig og pålidelig belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke600 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde35 mm.
Diameter122 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat50W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 200-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.