LED E6 Baglyst Firkantet Indbygningsspot 18W 3000K / Overflademontage

Aigostar Aigostar

New product

Få optimal belysning med vores LED E6 Baglyst Firkantet Indbygningsspot 18W i varmt hvidt lys. Perfekt til overflademontage og skaber en hyggelig atmosfære i ethvert rum.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Hvid ramme.
Ledningslængde: 15mm.
Form: Firkantet.
Anvendelsessteder: stue, soveværelse, køkken, badeværelse, altan.
Produktfarve: Hvid.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Varm

DKK 88,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED E6 Baglyst Firkantet Indbygningsspot 18W 3000K / Overflademontage

LED E6 Baglyst Firkantet Indbygningsspot er en kraftfuld og energieffektiv løsning til belysning af dit hjem eller kontor. Med en effekt på 18W kan denne spot erstatte en traditionel 166W lyskilde, hvilket betyder store besparelser på din elregning. Denne spot tilsluttes nemt til en 230V forsyning og har en lysstyrke på imponerende 2000 lumens.

Den høje spredning på 100 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket gør den ideel til rum, hvor du ønsker en behagelig og ensartet belysning. Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, vil dette LED spot fremhæve farver på en naturlig og ægte måde. Dette skaber en behagelig atmosfære og gør det let at se detaljer i rummet.

LED E6 Baglyst Firkantet Indbygningsspot kommer med en producentgaranti på 3 år, så du kan have ro i sindet med dit køb. Denne spot fås i en varm hvid kulør (3000K), som giver en hyggelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en behagelig stemning og er ideelt til rum, hvor du ønsker at slappe af og nyde en hyggelig aften.

Med dimensioner på 35 x Ø226 mm er denne spot nem at installere i loftet, enten som indbygning eller overflademontage. Den kommer desuden med en integreret lyskilde, hvilket gør det let at få den op at køre og nyde det flotte lys med det samme.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke2000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde35 mm.
Diameter226 mm.
Effekt & spænding
Forbrug18W
Erstat166W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 200-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.