LED A5 G45
Stor Udbredelse - E14 4W – Blåt Lys

Aigostar Aigostar

13498-0

New product

LED A5 G45 - Stor Udbredelse - E14 4W – Blåt Lys Udvid

LED A5 G45 pæren med E14 fatning og blåt lys er perfekt til rum, hvor du ønsker en stemningsfuld belysning. Med en lysstyrke på 4W har den en stor udbredelse og vil skabe en unik atmosfære i dit hjem.

Mængde: 1 stk.
Form: G45
Produktfarve: Blå
Primære materialer: Plastik
Ydre materiale: PC

Læs mere..

DKK 19,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Fashion color new vision Den farverige lys gør livet farverigt, rød, gul, blå, grøn, orange, lilla, 6-farvet LED atmosfærepærer, omhyggeligt designet lille form, skaber en varm, romantisk eller mystisk visuel effekt, farverige farver tilføjer kreativitet til hjemmelivet og drømmende atmosfære med personlighed.
Wonderful lighting effect performance Ikke kun har et klart udseende, men bruger også høj kvalitet LED-chips indeni, som er lyse og energibesparende, sikrer ensartet lys, naturlig lysfarve er ikke blændende, og alle pærer har en fremragende ydeevne.
Big angle lighting Stor-vinkel belysning erstatter traditionelle glødelamper, og belysningsvinklen er 230 grader, hvilket er mere egnet til markedets behov og bryder igennem begrænsningerne af pærens lysområde.
High-quality PC lampshade Brug høj kvalitet PC lampeskærm, høj styrke trykmodstand, god lys transmission, blødt lys.
High heat dissipation, long service life Plastik aluminium lampeskærm for at opnå hurtig varmeoverførsel, forbedre varmeafledning og øge levetiden.
Widely use Velegnet til hjemmebelysning, hotelbelysning, korridor belysning, scene belysning, bar belysning, osv. Kan direkte installeres i traditionelle lysarmaturer, lysskabe og indvendige lysskabe, for at imødekomme den festlige, daglige varierede atmosfære.
Notice
1、 Please don't drop the lamp or push against it.
2、 Please don't disassemble the lamp, don't make alterations.
3、 Don't use lids without ventilation openings.
Lyset
KulørBlå
Spredning180 grader
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde78 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4W
Erstat30W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.