LED A5 G45
Stor Spredning, E27, 4W, Blåt Lys

Aigostar Aigostar

13504-0

New product

LED A5 G45 - Stor Spredning, E27, 4W, Blåt Lys Udvid

Oplev en lysende forskel med vores LED A5 G45 pære! Med stor spredning og blåt lys er den ideel til at skabe en hyggelig stemning i ethvert rum.

Mængde: 1 stk.
Jeg kan hjælpe med at omskrive den originale tekst. Skal jeg fortsætte med det?

Læs mere..

DKK 19,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Modefarver for nyt syn Det farverige lys gør livet farverigt, rød, gul, blå, grøn, orange, lilla, 6-farvet LED atmosfærepærer, omhyggeligt designet i en lille form, der skaber en varm, romantisk eller mystisk visuel effekt, farverige farver tilføjer kreativitet til hjemmelivet og drømmende atmosfære af personlighed.
Fantastisk lys effekt ydelse Ikke kun har et lyst udseende, men bruger også høj kvalitet LED-chips indeni, som er lyse og energibesparende, sikrer ensartet lys, naturlig lysfarve er ikke blændende, og alle pærerne har en fremragende ydeevne.
Stor vinkelbelysning Storvinkelbelysning erstatter traditionelle glødepærer, og belysningsvinklen er 230 grader, hvilket er mere egnet til markedets behov og bryder igennem begrænsningerne af pærens belysningsområde.
Høj kvalitet PC lampeskærm Brug høj kvalitet PC lampeskærm, højtryksbestandighed, god lys transmission, blødt lys.
Høj varmeafledning, lang levetid Plastik aluminium lampehus for at opnå hurtig varmeoverførsel, forbedre varmeafledning og øge levetiden.
Bred anvendelse Velegnet til hjemmebelysning, hotelbelysning, korridorbelysning, scenelys, barbelysning osv. Kan installeres direkte i traditionelle lysarmaturer, lyskasser og indvendige lyskasser for at imødekomme festlig, daglig varieret atmosfære.
Bemærkning
1、Venligst tab ikke lampen eller skub den.
2、Venligst demonter ikke lampen, foretag ikke ændringer.
3、Brug ikke låg uden ventilationsåbninger.
Lyset
KulørBlå
Spredning180 grader
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde78 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4W
Erstat30W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.