LED Sensor Slim Projektør 50W 4000K
Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Sensor Slim Projektør 50W 4000K - Støbt Aluminium Udvid

Opgrader din belysning med vores LED Sensor Slim Projektør! Med et slankt design og kraftfuld belysning er denne projektør ideel til både indendørs og udendørs brug.

Mængde: 1 stk.
Trådlængde: 225mm
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium

Læs mere..

  • Neutral

DKK 191,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Støbningsteknologi; udsøgt og tynd Bryder med traditionelle lamper, anvender støbningsteknologi, præcisionsproduktion og lampen er udsøgt og kompakt, hvilket giver en mere moderne oplevelse med belysning.
Høj kvalitet aluminiumshus Anvender stærkt aluminiumshus, bruger integreret design, modstandsdygtig over for slid og korrosion, hvilket forlænger levetiden for lyset.
Infrarød bevægelsessensor Med brugervenligt design og ekstern højfølsom infrarød sensorteknologi, tændes lyset automatisk, når personer kommer inden for sensorens rækkevidde. Den har en 120 graders sensordetektionsvinkel, så den kan indstilles til at slukke med 10 sekunders - 7 minutters forsinkelse, og den maksimale sensordistance kan nå op til 8m.
LED-chip Højlysende lampeperler, der leverer langvarigt og stabilt lys, mindre lysnedbrydning, høj farvegengivelsesindeks, energibesparende.
Hærdet glasmaske med høj styrke Anvender forstærket højtransmissions hærdet glas, som har god lysgennemtrængning, ensartet og gennemsigtigt lys, vandtæt og svær at beskadige.
180° lampehusrotation Justerbar strålevinkel på 180°, hvilket giver præcis belysning.
Fleksibel indstilling af sensorens retning i flere vinkler
Professionel beskyttelse; ingeniørkvalitet Beskyttelsesklasse IP65, støvtæt, vandtæt, korrosionsbestandig, for at forhindre skader forårsaget af vandindtrængning; arbejdstemperatur -20℃~40℃. Kan bruges i lang tid i barske miljøer med høj temperatur og luftfugtighed, egnet til udendørs landskab, indendørs dele, belysning af reklameskilte og andre specielle faciliteter.
Funktioner
1、(SENS) Drejeknappen justerer sensorens afstand mellem 2-8 meter. 2、(TIME) Forsinkelsestiden henviser til den tid, sensoren forbliver tændt efter registrering af en person, og personen forlader sensorens område. Forsinkelsestiden kan justeres ved at dreje knappen for at forlænge sensorens varighed (10±3 sekunder til 7±2 minutter). 3、(LUX) Drej knappen for at justere lysintensiteten. Indstil til solmærket (max) betyder, at det fungerer hele dagen, og indstil til månemærket (min) indikerer en belysningsintensitet på mindre end 3 LUX, der begynder at fungere.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke4500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde56 mm.
Bredde245 mm.
Dybde211 mm.
Effekt & spænding
Forbrug50W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.