RGB LED Projektør 20W med 44-Knaps Fjernbetjening
30cm Ledning, Støbt

Aigostar Aigostar

14086-0

New product

RGB LED Projektør 20W med 44-Knaps Fjernbetjening - 30cm Ledning, Støbt Udvid

Tilføj farverig belysning til dit rum med denne RGB LED Projektør 20W. Med en praktisk fjernbetjening og lang ledning på 30 cm for nem installation.

Mængde: 1 stk
Ledningslængde: 30 cm.
Ledning: 3*1.0mm².
Batteritype: Knapcellebatterier.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Glas & Aluminium.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 98,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse: RGB LED Projektør 20W med 44-Knaps Fjernbetjening

Effektiv belysning med RGB LED Projektør

Denne RGB LED projektør med en effekt på 20W er det perfekte valg, når du ønsker at skabe stemningsfuld og farverig belysning både indendørs og udendørs. Projektøren tilsluttes nemt til en 230V strømkilde og kommer med en praktisk 30cm ledning, så du kan placere den præcis hvor du ønsker det.

Spred lyset med 110 graders høj spredning

Med en imponerende spredning på 110 grader sikrer denne projektør en jævn fordeling af lyset, så du opnår en ensartet og behagelig belysning i dit rum eller udendørs område. Den integrerede lyskilde sikrer en effektiv og holdbar belysning, der skaber den rette stemning.

Robust design og vejrbestandighed

Projektøren er konstrueret med et støbt design, der sikrer holdbarhed og lang levetid. Med IP65 vand- og vejrbestandighed kan projektøren bruges uden problemer udendørs, da den tåler vandstænk og regn. Dette gør den ideel til haven, terrassen eller andre udendørs områder.

Praktisk fjernbetjening og fantastiske farver

Med den medfølgende 44-knaps fjernbetjening har du fuld kontrol over projektørens farver, lysstyrke og skiftende effekter. Skab den ønskede stemning og atmosfære med et tryk på en knap. Projektøren giver dig mulighed for at vælge mellem et væld af farver og muligheder til enhver lejlighed.

Med producentgaranti og kompakte dimensioner

Projektøren leveres med 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på et kvalitetsprodukt. De kompakte dimensioner på 103.5 x 26.5 x 128 mm gør projektøren nem at installere og placere hvor som helst.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørRGB
Spredning110 grader
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde26.5 mm.
Bredde103.5 mm.
Dybde128 mm.
Effekt & spænding
Forbrug20W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.