RGB LED Projektør 100W
44 Knaps Fjernbetjening / 30cm Ledning - Støbt

Aigostar Aigostar

14089-0

New product

RGB LED Projektør 100W - 44 Knaps Fjernbetjening / 30cm Ledning - Støbt Udvid

Oplev en kraftfuld RGB LED projektør med 100W, som kan styres med en 44 knaps fjernbetjening og har en 30 cm ledning. Perfekt til både indendørs og udendørs brug med sin støbte konstruktion.

Mængde: 1 stk
Ledningslængde: 30 cm.
Ledning: 3*1.0mm².
Batteritype: Knapcellebatterier.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Glas & Aluminium.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 261,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


RGB LED Projektør 100W

Effektiv Belysning til Indendørs og Udendørs Brug

Denne RGB LED projektør på 100W er den perfekte løsning til at belyse både indendørs og udendørs områder. Med en effekt på 100W kan projektøren skabe en kraftig og lysende belysning, der kan være med til at skabe den rette stemning. Projektøren tilsluttes til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Jævn Lysfordeling og Høj Spredning

Projektøren har en høj spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette gør projektøren specielt velegnet til store områder, hvor der er brug for en bred belysning. Med en integreret lyskilde kræver projektøren ingen yderligere pærer eller lyskilder, hvilket gør den praktisk og enkel i brug.

Holdbar og Vejrbestandig Konstruktion

Denne RGB LED projektør er designet til udendørs brug og har en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den tåler vandstænk og regn. Dette gør projektøren velegnet til at oplyse haver, parkeringspladser, gangstier og andre udendørs områder. Projektøren er fremstillet i en solid og støbt konstruktion, der sikrer holdbarhed og lang levetid.

Nem Betjening og Fjernbetjening

Projektøren leveres med en praktisk fjernbetjening med 44 knapper og en 30 cm ledning, der gør det nemt at justere lyset efter behov. Med fjernbetjeningen kan du skifte mellem forskellige farver og lyseffekter, samt justere lysstyrken og tænd/sluk funktionen. Dette giver dig fuld kontrol over belysningen og mulighed for at skabe den ønskede stemning.

Langtidsholdbarhed og Garanti

RGB LED projektøren leveres med en 3 års producentgaranti, der sikrer dig mod eventuelle produktionsfejl. Med en lang levetid og holdbar konstruktion er denne projektør et pålideligt valg til både private og erhvervsmæssige formål, hvor effektiv og stilfuld belysning er en nødvendighed.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørRGB
Spredning110 grader
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde26.5 mm.
Bredde222 mm.
Dybde277 mm.
Effekt & spænding
Forbrug100W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.