RGB LED Projektor 30W
44 Knapper Styring / 30cm Kabel, Støbt

Aigostar Aigostar

14087-0

New product

RGB LED Projektor 30W - 44 Knapper Styring / 30cm Kabel, Støbt Udvid

Opgrader dit lys-setup med vores RGB LED projektor. Med 44 knapper styring og en støbt 30cm kabel, er denne 30W projektor en praktisk og stilfuld løsning til din belysning.

Mængde: 1 stk
Ledningslængde: 30cm.
Ledning: 3*1.0mm².
Batteritypen: Knapcellebatterier.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 121,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv RGB LED Projektor med 30W

Denne RGB LED projektor er en kraftfuld og alsidig lyskilde, der kan opfylde en bred vifte af belysningsbehov. Med en effekt på 30W leverer den en imponerende lysstyrke, der kan skabe en fantastisk atmosfære i ethvert rum eller udendørs omgivelser.

Let at installere og bruge

Med en 30 cm kabel er denne LED projektor let at tilslutte til en standard 230V strømkilde. Den er også udstyret med 44 knapper styring, der giver dig mulighed for at justere farver, lysstyrke og lysmønstre med lethed. Uanset om du ønsker at skabe en beroligende stemning eller en livlig feststemning, giver denne projektor dig kontrol over lyset.

Jævn lysfordeling og høj spredning

Projektoren har en høj spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette gør den ideel til at belyse større områder eller skabe imponerende lysmønstre på vægge eller gulve. Uanset om du bruger den til at oplyse din have, indkørsel eller et festlokale, vil denne projektor sørge for, at lyset fordeler sig jævnt og effektivt.

Vejrbestandig og holdbar konstruktion

Med en IP65-klassificering er denne LED projektor velegnet til udendørs brug, da den kan tåle vandstænk og regn. Dens støbte konstruktion gør den ekstra holdbar og robust, hvilket betyder, at den kan modstå de elementer, den udsættes for udendørs.

Langvarig ydeevne med producentgaranti

Med en integreret lyskilde og 3 års producentgaranti kan du være sikker på, at denne LED projektor vil levere pålidelig og effektiv belysning i lang tid. Uanset om du bruger den til personlig brug derhjemme eller professionelt brug i erhvervsmæssige omgivelser, vil denne projektor sikre, at du får valuta for pengene med sin langsigtede ydeevne og kvalitet.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørRGB
Spredning110 grader
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde26.5 mm.
Bredde124 mm.
Dybde157 mm.
Effekt & spænding
Forbrug30W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.