Netværksstik 8P8C

Aigostar Aigostar

15016-0

New product

Netværksstik 8P8C Udvid

Tilslut hurtigt og nemt dine netværksenheder med dette pålidelige og holdbare 8P8C netværksstik. Hold forbindelsen stabil og effektiv med denne kvalitets løsning.

Mængde: 1 sæt
Produktbeskrivelse: 8P8C
Produktfunktion: Tilbehør til netkabeltilslutning
Audio/Video Produktbeskrivelse: 8P8C
Hovedmaterialer: PCB&KOBBER

Læs mere..

DKK 9,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Total kobberchip fuld kontakt Total kobber, større kontakt med kabelkernen, stærk og stabil ledning, i overensstemmelse med europæiske high-end transmissionsstandarder, opfylder behovene for generel netværksforbindelse.
Følsom berøring Følsom berøring, intensiverer ledning, slidbestandig, oxidationsresistens, sikrer stabil signal og langvarig højhastighedstransmission.
Miljøbeskyttelsesmateriale Ved brug af miljøvenlige materialer, glitterende og gennemsigtige, lyse fejlfri, sejt fjeder, bøjning og holdbar, ikke nemt at blive skæv og fladt.
Bred anvendelse Det anvendes bredt til kontorindretning, hjemmeindretning, multimedie-underholdningscentrum og bolig smart fjernstyringsstyring, højhastigheds lokalnetværk. Databaselokale og andre steder, anvendt til computerhovedframe, trådløst netværk, netværks-tv, bærbar computer, router og andre enhedsforbindelser.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.