Telefonsnoet Kabel 6P4C-6P4C, 3m

Aigostar Aigostar

15017-0

New product

Telefonsnoet Kabel 6P4C-6P4C, 3m Udvid
Et praktisk og holdbart telefonsnoet kabel med 6P4C-6P4C forbindelse, perfekt til at sikre en pålidelig telefonforbindelse over en afstand på 3 meter. Ideelt til både hjemme- og kontorbrug.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 6P4C TIL 6P4C TELEFONKABEL
Trådlængde: 3m
Produktfunktion: Telefontilkoblingskabel
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: PVC&CCA&kobber

Læs mere..

DKK 14,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Bred anvendelse Det anvendes til kommunikationsingeniørledninger, forbindelse mellem indendørs telefonkommunikationskabelsystemer, telefon og faxmaskine.
Kabelkerne af høj kvalitet Ved brug af højkvalitets kabelkerne, god ledningsevne, korrosionsbeskyttelse og lav impedans, transmission af data med høj hastighed og stabilitet, signalet er mere glat og klart uden støj.
Miljøvenlig ledning Miljøvenlige flammehæmmende materialer, god isolering og anti-aldringspræstation, stærk fleksibilitet, modstandsdygtig over for træk og stræk, let at håndtere forskellige ledningsmiljøer, holdbar.
Højkvalitets tilslutningsstik Følsom kontakt, sikrer fremragende kontaktpræstation mellem telefonlinjen og nålen, forbedrer opkaldskvaliteten, gør lydkvaliteten klarere, holdbar til gentagen tilslutning og frakobling, plug and play, praktisk og fleksibel.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.