Telefonspolekabel 6P4C til 6P4C, 5m

Aigostar Aigostar

15018-0

New product

Telefonspolekabel 6P4C til 6P4C, 5m Udvid
Beskrivelse: Telefonspolekabel 6P4C til 6P4C, 5m er et praktisk kabel til at forbinde telefonenheder på en pålidelig måde. Med en længde på 5 meter har du god fleksibilitet til at placere dine enheder, mens den 6P4C-forbindelse sikrer en stabil og klar kommunikation. Ideel til hjemmekontoret eller arbejdspladsen.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 6P4C til 6P4C telefonkabel
Wire længde: 5m
Produktfunktion: Telefonkabel-forbindelse
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: PVC, CCA, kobber

Læs mere..

DKK 14,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Bred anvendelse Det anvendes til kommunikationsingeniørledninger, forbindelse mellem indendørs telefonkommunikationskabelsystemer, telefon og faxmaskine.
Høj kvalitet kabelkerne Ved hjælp af højkvalitets kabelkerne, god ledningsevne, anti-korrosion og lav impedance, overfører data med høj hastighed og stabilitet, signalet er mere jævnt og klart uden støj.
Miljøvenlig ledning Miljøvenlige flammehæmmende materialer, god isolation og anti-aldringsydelse, stærk fleksibilitet, modstandsdygtig over for træk og stræk, nem at håndtere forskellige tråd miljøer, holdbar.
Høj kvalitet registreret stik Følsom kontakt, sikrer den fremragende kontaktperformance mellem telefonlinjen og nålen, forbedrer opkaldskvaliteten, gør lydkvaliteten mere klar, holdbar til gentagne tilslutninger og frakoblinger, tilslut og spil, praktisk og fleksibel.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.