Telefonstik 6P4C

Aigostar Aigostar

15015-0

New product

Telefonstik 6P4C Udvid
Telefonstik 6P4C - Perfekt til at forbinde din telefon til telefonstikket. Hold forbindelsen stærk og klar med denne pålidelige kabelforbindelse.

Mængde: 1 sæt
Produktbeskrivelse: 6P4C
Produktfunktion: Tilbehør til telefonkabel
Audio/Video Produktbeskrivelse: 6P4C
Hovedmaterialer: PCB & KOBBER

Læs mere..

DKK 8,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Bred anvendelse Anvendes hovedsageligt til telefonapparater, JKY-VDF og telefonomstillingsanlæg og andre linjeport.
Fuld kontakt med kobberchip Total kobber, større kontakt med kabelkernen, stærk og stabil ledningsevne, i overensstemmelse med europæiske højkvalitets transmissionsstandarder, opfylder behovene for generel netværksforbindelse.
Følsom berøring Følsom berøring, intensiverer ledningsevne, slidbestandig, oxidationsbestandig, sikrer stabil signal og langvarig højhastighedstransmission.
Miljøbeskyttelsesmateriale Brug af miljøvenlige materialer, glitrende og gennemsigtige, lyse fejlfrie, sej fjeder, bøjelig og holdbar, ikke let at bøje og flade ud.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.