Transparent Højttalerkabel 1.0mm² OD 3.0x6.0mm

Aigostar Aigostar

15019-0

New product

Transparent Højttalerkabel 1.0mm² OD 3.0x6.0mm Udvid
Det transparente højttalerkabel med en diameter på 1.0mm² og målinger på 3.0x6.0mm sikrer en tydelig og præcis lydgengivelse til dine højttalere. Med høj kvalitet og holdbarhed er dette kabel det perfekte valg til din lydopsætning.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: TRANSPARENT HØJTTALERKABEL/1.0mm2 OD3.0*6.0mm
Wirelængde: 10m
Produktfunktion: Audio/Video tilslutningskabel
Audio/Video Produktbeskrivelse: TRANSPARENT HØJTTALERKABEL/1.0mm2 OD3.0*6.0mm
Produktfarve: Rød
Hovedmaterialer: PVC&CCS

Læs mere..

DKK 37,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Bred anvendelse Det er bredt anvendt mellem forstærker og højttaler, trompet og videosignaloverførsel, såsom hjemmebiograf lydteknik, offentligt broadcasts system, mødelokale, KTV og scenelydteknik.
Høj kvalitet kabelkerne Ved brug af høj kvalitet kabelkerne, god ledningsevne, anti-korrosion og lav impedans, lave signal tab, transmissionsdata med høj hastighed og stabilitet, fremmer original lyd, bevarer ægtheden.
Miljøvenlig overflade Miljøvenligt PVC-materiale, god isolering og anti-aldring ydeevne, stærk fleksibilitet, anti-træk og stræk, let at håndtere all slags ledningsmiljø, holdbar.
Fri tilpasning Fri tilpasning med forskellige enheders terminaler, DIY audio- og videoenheds ledninger som du har brug for.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.