LED projektør
05 - glasdæksel - hvid - 30W - 6500K - 22,5 cm

Aigostar Aigostar

New product

Ny LED projektør - 05 - glasdæksel - hvid - 30W - 6500K - 22,5 cm Udvid

Lyser op dit udendørs rum med denne kraftfulde LED projektør med hvidt glasdæksel. Med en effekt på 30W og en lysfarve på 6500K er den perfekt til at skabe en lys og behagelig atmosfære.

Antal: 1 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium.

Læs mere..

  • Kold

DKK 69,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED projektør 05 med glasdæksel

Denne LED projektør er det perfekte valg, når du har brug for kraftigt lys med lavt energiforbrug. Med en effekt på 30W kan denne LED projektør erstatte en traditionel 120W projektør, hvilket vil spare dig penge på din elregning. Denne model har en smuk hvid finish og et stilfuldt glasdæksel, der beskytter LED'erne og giver et rent udtryk.

LED projektøren tilsluttes let til en 220-240V strømforsyning, hvilket gør den ideel til både private hjem og professionelle installationer. Lysstyrken på 2510 lumens sikrer en kraftig belysning, mens den store spredningsvinkel på 110 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Med denne LED projektør får du ikke kun en energibesparende og kraftig lyskilde, men også en lang holdbarhed. Producenten tilbyder hele 3 års garanti på produktet, så du kan have ro i sindet og stole på, at projektøren vil levere pålidelig belysning i lang tid fremover.

LED projektøren kommer i en kold hvid (6500K) variant, der giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er sjældent brugt i Skandinavien, men er populær til brug i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer, hvor et kraftigt og klart lys er ønsket.

Uanset om du har brug for belysning til din have, garage, indkørsel eller et professionelt arbejdsområde, så vil denne LED projektør med glasdæksel være et pålideligt og energieffektivt valg. Med sin kraftige lysstyrke, lange levetid og flotte design er den både praktisk og æstetisk tiltalende.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Kulør Kold hvid
Kold hvid kulør 6500K
Lysstyrke 2510 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Erstat 120W
Spænding 220-240/V
Spændingsinterval AC: 220-240/V, 50/60Hz
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.