Elektrisk Kedel i Rustfrit Stål 1.7L
Sølv Dronning

Aigostar Aigostar

15837-0

New product

Denne Elektriske Kedel i Rustfrit Stål er perfekt til hurtig og effektiv opvarmning af vand. Med en kapacitet på 1.7L og et stilfuldt sølv design bliver den en dronning på dit køkkenbord.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Tørkogningssikring
360° drejelig bund: Ja
Lysindikator: Ja
Slukker automatisk, når vandet er kogt: Ja
Højkvalitets indbygget termostat: Ja
Volume: 1700ml
Kabellængde: 0,75m
Knaptype: Trykknap
Produktfarve: Sølv
Hovedmaterialer: Rustfrit stål
Ydre materiale: Rustfrit stål
Indre materiale: Rustfrit stål

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 257,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【LED Illumination】En eksklusiv og smart design med LED-belysning i rustfrit stål gør denne kedel unik og stilfuld. Og den lyser, når kedlen er i gang, perfekt til maksimal sikkerhed.
【Stor kapacitet og Hurtig kogning】1,7 liters stor kapacitet opfylder dit daglige vandbehov, 2200 watt høj effekt koger vand hurtigt og effektivt, hvilket sparer dig meget tid.
【Sundhed og Sikkerhed】Af høj kvalitet, 100% BPA-fri materiale holder dig væk fra skadelig plastik. Automatisk slukning ved kogning og kog-tør beskyttelse sikrer sikker brug.
【Opmærksomt Design】Med 360 graders drejelig base kan du placere kedlen i enhver ønsket vinkel. Og du kan opbevare kablet bag basen; vandvindue lader dig nemt fylde vandet; Behageligt og ergonomisk designet håndtag, der forbliver køligt, gør det let at fylde og hælde vand. Vandfilteret kan tages af og vaskes til rengøring.
【Kvalitetssikring】GS, RoHS og LFGB certifikat. 2 års garanti. Hvis du oplever problemer med produkterne, er du altid velkommen til at kontakte os.
Dimensioner
Højde224.7 mm.
Bredde159.8 mm.
Dybde226.3 mm.
Effekt & spænding
Forbrug2200W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.