King Elkedel i Rustfrit Stål 1,7L
Sølvfarvet

Aigostar Aigostar

15838-0

New product

Opgrader dit køkken med denne elegante King elkedel i rustfrit stål. Med en kapacitet på 1,7L og en stilfuld sølvfarve er den både praktisk og stilfuld.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Tørkogebeskyttelse
360° drejelig base: Ja
Lysindikator: Ja
Automatisk sluk: Ja, ved kogning af vand
Indbygget termostat: Ja, af høj kvalitet
Volume: 1700ml
Kabellængde: 0,75m
Knaptype: Knap
Produktfarve: Sølv
Hovedmaterialer: Rustfrit stål
Ydre materiale: Rustfrit stål
Indvendigt materiale: Rustfrit stål

Læs mere..

DKK 243,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【LED Belysning】Eksklusivt og stilfuldt design med LED-belysning i rustfrit stål gør denne kedel unik og elegant. Og den lyser, når kedlen er i brug, perfekt til maksimal sikkerhed.
【Stor kapacitet og Hurtig kogning】1,7 liters kapacitet tilfredsstiller dit daglige vandbehov, 2200 watt høj effekt koger vand hurtigt og effektivt, hvilket sparer dig meget tid.
【Sundhed og Sikkerhed】Høj kvalitetsmateriale, 100% BPA-fri, holder dig væk fra skadelig plastik. Automatisk slukning ved kogning og tørkogningssikring sikrer sikker brug.
【Opmærksomt design】Med 360 graders drejelig base kan du placere kedlen i enhver ønsket vinkel. Og du kan opbevare kablet bag basen; vandvinduet gør det nemt at fylde vand; behageligt og ergonomisk designet kølig håndtag til nem påfyldning og hældning af vand. Vandfilteret er aftageligt og vaskbart til rengøring.
【Kvalitetssikring】GS, RoHS og LFGB certifikat. 2 års garanti. Hvis du har problemer med produkterne, kan du altid kontakte os.
Dimensioner
Højde244.3 mm.
Bredde151 mm.
Dybde220.5 mm.
Effekt & spænding
Forbrug2200W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.