Adam Elektrisk Kedel 1,7L
Glas & Plastik, Sort UK

Aigostar Aigostar

15901-0

New product

Adam Elektrisk Kedel 1,7L - Glas & Plastik, Sort UK Udvid

Nydelig og moderne elektrisk kedel med en kapacitet på 1,7 liter. Den har en stilfuld kombination af glas og plastik i sort design. Ideel til at koge vand hurtigt og nemt i dit køkken.

Mængde: 1 stk.
Effekt: 2200W
Kapacitet: 1,7L
Materiale: Høj borosilikat glas
Lysfarve: Blåt lys
Volume: 1700ml
Kabellængde: 0,7m
Knaptype: Knap
Farve: Sort
Hovedmaterialer: PP&GLAS&SS
Ydre materiale: PP&GLAS
Indre materiale: SS

Læs mere..

DKK 266,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Oplyst LED-lys
Med en oplyst skærm kan den glas kedel give dig visuel glæde mens du arbejder, perfekt til dit køkken eller spisekammer.

Holdbar og Hurtig Kedel
Lavet af høj borosilikatglas, som er holdbart og modstandsdygtigt over for pletter. Med 2200 watt effekt tager det kortere tid at koge vand. 1,7 L kapacitet giver 6-8 kopper, stor nok til dit daglige vandbehov og din familie.

Sikkerhed
Takket være kogtør beskyttelse vil kedlen ikke tænde uden vand eller med mindre end 0,5 L vand; den slukker automatisk, når vandet er kogt. Kedlen er også 100% BPA-fri.

Bemærk til Afkalkning
På grund af vandets hårdhed vil kalkaflejringer dannes omkring den indvendige del af kedlerne over tid. Ved at bruge vand og eddike i forholdet 1:2, kog blandingen og lad den stå natten over. Det vil fjerne kalkaflejringer effektivt.

Kvalitetssikring
2 års garanti. Hvis du finder nogen defekter i materialer eller håndværk i nogen Aigostar produkter, bedes du venligst kontakte os, og vi vil gerne hjælpe dig.

Dimensioner
Højde221 mm.
Bredde157 mm.
Dybde225 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1850-2200W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.