LED E6
Baggrundsbelyst Rund Indbygningsspot 6W, 6500K (Overflademonteret)

Aigostar Aigostar

New product

LED E6 - Baggrundsbelyst Rund Indbygningsspot 6W, 6500K (Overflademonteret) Udvid

Skab et skarpt og moderne udseende i dit hjem med LED E6 loftslampen. Den baggrundsbelyste rund indbygningsspot på 6W og 6500K giver et klart og energibesparende lys, perfekt til enhver indretning.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Hvid ramme.
Ledningslængde: 15mm.
Form: Rund.
Anvendelse af steder: stue, soveværelse, køkken, badeværelse, balkon.
Produktfarve: Hvid.
Ydre materiale: Plastik.

Video præsentation:

Læs mere..

  • Kold

DKK 29,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED E6, Baggrundsbelyst Rund Indbygningsspot 6W, 6500K (Overflademonteret)

Produktbeskrivelse:

Denne LED E6 baggrundsbelyste runde indbygningsspot er et energieffektivt og stilfuldt valg til belysning af dit hjem eller kontor. Med en effekt på 6W erstatter den nemt en traditionel pære på 51W, hvilket giver dig både energibesparelser og langvarig belysning.

Den tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge i forskellige rum. Spotlyset har en imponerende lysstyrke på 620 lumens og en høj spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn og behagelig fordeling af lyset i rummet.

Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, garanteres et naturligt lys, der viser alle farverne flot og ægte. Dette gør den ideel til en lang række anvendelser, da lyset er behageligt og tilstrækkeligt til de fleste behov. Der medfølger 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra sikkerhed for produktets kvalitet og holdbarhed.

Denne model findes i kold hvid (6500K), som giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Selvom denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, er den populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration. Dimensionerne på denne indbygningsspot er 35 x Ø123 mm, hvilket gør den nem at integrere i forskellige indretningsmæssige stilarter.

Den integrerede lyskilde sikrer en praktisk og funktionel løsning, samt enkel udskiftning af pærer. Med LED E6 baggrundsbelyst runde indbygningsspot får du ikke kun stilfuld belysning, men også et energibesparende og holdbart produkt, der vil lyse dit rum i lang tid fremover.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke620 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde35 mm.
Diameter123 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat51W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 200-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.