LED Indbygningsspot Justerbar 5W 6500K
Hul mål 70-75mm 3 stk.

Aigostar Aigostar

New product

LED Indbygningsspot Justerbar 5W 6500K - Hul mål 70-75mm 3 stk. Udvid

Skab et moderne og fleksibelt lysmiljø med disse justerbare LED indbygningsspotlamper. Ideelle til loftmontering med hulmål på 70-75mm. Pakken indeholder 3 stk.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Lampefoden kan justeres 60 grader.
Pakkeantal: 3 stk.
Form: Rund.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: plastik med aluminium indeni.

Læs mere..

  • Kold

DKK 108,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED Indbygningsspot Justerbar 5W 6500K, Hul mål 70-75mm 3 stk.

Produktbeskrivelse:

Dette LED indbygningsspot er en effektiv og energibesparende belysningsløsning til dit hjem eller kontor. Med 5W effekt erstatter denne spot en traditionel 53W halogenpære, hvilket giver betydelige besparelser på din elregning. Denne spot er nem at tilslutte til almindelig 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri.

Med en lysstyrke på 370 lumens og en fokuseret lysstråle på 38 grader, sikrer denne spot et kontrolleret og præcist lys, der er ideelt til at belyse specifikke områder i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de flestes behov og skaber en behagelig atmosfære.

Denne LED indbygningsspot leveres med en 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra sikkerhed og tryghed ved købet. Den findes i en kold hvid farve med en temperatur på 6500K, hvilket giver et koldt lys med et blåligt skær. Denne kulør er populær til brug i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

Specifikationer:

  • Dimensioner: 42 x Ø85 mm
  • Hul størrelse: 75 mm
  • Lysfarve: Kold hvid (6500K)
  • Integreret lyskilde: Ja

Denne LED indbygningsspot er en pålidelig og holdbar belysningsløsning, der kombinerer energieffektivitet med høj lyskvalitet. Med dens justerbare design passer den perfekt ind i ethvert rum og giver dig mulighed for at belyse dine omgivelser præcist. Uanset om du bruger den derhjemme, på kontoret eller til specielle formål, vil denne spot opfylde dine behov for belysning på en pålidelig og stilfuld måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke370 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde42 mm.
Diameter85 mm.
Hulstørrelse75 mm.
Effekt & spænding
Forbrug5W
Erstat53W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.