LED E6
24W Baggrundsbelyst Indbygningsspot | 4000K | Rund | Overflademontering

Aigostar Aigostar

New product

LED E6 - 24W Baggrundsbelyst Indbygningsspot | 4000K | Rund | Overflademontering Udvid

Opgrader dit rum med vores LED E6 24W baggrundsbelyste indbygningsspot! Med en neutral 4000K farvetemperatur og elegant rund design passer denne loftlampe perfekt til enhver indretningsstil. Let at montere på overfladen.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: indbygget
Hvid ramme
Baggrundsbelyst
Ra>=81.
Form: Rund.
Anvendelsessteder: Stue, soveværelse, kontor.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PP.
Ydre materiale: PP.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 98,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED E6, 24W Baggrundsbelyst Indbygningsspot

Dette moderne og energieffektive indbygningsspot er en ideel løsning til at skabe et jævnt og behageligt lys i både private hjem og kommercielle miljøer. Med en effekt på 24W erstatter denne LED spot en traditionel pære med en effekt på hele 162W, hvilket bidrager til energibesparelse og reducerede driftsomkostninger.

Tilslutning og lysstyrke: LED E6 tilsluttes nemt til en 230V forsyning og har en lysstyrke på imponerende 2700 lumens. Den brede spredning på 100 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til rum, hvor der ønskes en god belysning af hele området.

Lyskvalitet og garanti: Med en RA værdi på 80-85 leverer denne LED spot en høj lyskvalitet, der sikrer et naturligt lys, som fremhæver alle farver på en flot og ægte måde. Den neutrale hvide kulør (4000K) skaber det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset, hvilket får belyste emner til at fremstå helt naturlige. Produktet leveres desuden med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på kvaliteten og holdbarheden.

Dimensioner og installation: Med dimensioner på 30 x Ø289 mm og en hul størrelse på 275 mm er denne rund LED spot nem at montere i loftet og giver et stilfuldt og moderne udtryk. Den kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør installationen endnu mere enkel og praktisk.

Denne LED E6 indbygningsspot er det perfekte valg for dig, der ønsker en energieffektiv og stilfuld belysningsløsning med høj lyskvalitet og god holdbarhed. Uanset om det er til hjemmet, kontoret eller butikken, vil denne spot sikre et behageligt og optimalt lysmiljø.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke2700 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde30 mm.
Diameter289 mm.
Hulstørrelse275 mm.
Effekt & spænding
Forbrug24W
Erstat162W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.