Højrevinklet 90° TV-Kabel 5m

Aigostar Aigostar

15644-0

New product

Højrevinklet 90° TV-Kabel 5m Udvid

Det højrevinklede 90° TV-kabel på 5 meter sikrer en nem og praktisk tilslutning til dit TV og andre enheder. Med høj kvalitet og lang holdbarhed er det en pålidelig løsning for en perfekt billede- og lydkvalitet.

Mængde: 1 stk.
Kabellængde: 5m
Produktfunktion: Video signal transmission
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: PVC&CCS&kobber

Læs mere..

DKK 23,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Høj definition transmission, langvarig stabilitet Ved at fastholde høj kvalitet af produktionsdesign, inspicerer lag for lag med streng kvalitetskontrol, overholder europæisk standard, virkelig sikker og pålidelig.
Højre vinkel design Højre vinkel design, undgå at stikket bliver brudt, forhindre kablet i at blive bøjet og beskadiget, og undgå problemet med ledningsføring i små rum.
Lav excentricitet Det er godt lavet for at sikre, at TV-kablet har en lav excentricitet og er af ensartet tykkelse, hvilket effektivt forhindrer strømgennembrud og lækage og sikrer sikker brug af elektricitet.
Aluminium folie skærmpakke Modstår effektivt ekstern elektromagnetisk interferens, reducerer transmissions tab, sikrer bedre signaltransmission, forbedrer signal kvalitet, gør billedet uden snefnug, ingen flimmer skærm. TV skærmen er mere klar.
God kvalitet PVC kappe Det er slidstærkt, anti-aldring, anti-jamming, tykt, træk- og slidbestandigt.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.