LED Hængelampe 08 RUSTFRIT STÅL
hængende lamper/6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED Hængelampe 08 RUSTFRIT STÅL - hængende lamper/6500K Udvid
Danmarks vejr kan være uforudsigeligt, men med vores LED Hængelampe 08 i rustfrit stål kan du skabe en hyggelig atmosfære i din have året rundt. Lyset er behageligt koldt med en farvetemperatur på 6500K.

Kvantitet: 1 stk.
Anvendelsessteder: Villaer, haver, etc.
Batteritype: NiMH knapcellebatterier.
Batterikapacitet: 40mAh.
Solpanelstørrelse: L20*W20mm.
Type af solpanel: Amorft silicium.
Solpanelstrøm: 6mA.
Opholdstid: 8-12t.
Solpanel effekt: 0,012W.
Solpanelspænding: DC2V.
Produktfarve: Krom.
Hovedmaterialer: Rustfrit stål & plast.

Læs mere..

  • Kold

DKK 20,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED Solar Havelygte 08 Rustfrit Stål

LED Solar Havelygte 08 Rustfrit Stål

Effektiv og Miljøvenlig Belysning til Haven

Denne LED solar havelygte i rustfrit stål er en smuk og praktisk løsning til at lyse op i din have eller på din terrasse. Med en effekt på kun 0.006W, er denne havelygte yderst energieffektiv og miljøvenlig.

Integreret Solcelleteknologi

Med solcellepaneler integreret i designet kan denne havelygte opsamle solenergi i løbet af dagen og omdanne det til lys om aftenen. Den tilsluttes nemt til en 1,2V forsyning og kræver ingen ledninger eller strømkilder, hvilket gør den let at placere hvor som helst i din have.

Lysstyrke og Farvetemperatur

Denne havelygte giver et behageligt og blødt lys med en lysstyrke på 5 lumens. Med en farvetemperatur på 6500K, producerer den et koldt hvidt lys med et tydeligt blåligt skær. Dette giver en moderne og elegant atmosfære til din udendørs plads.

Lang Holdbarhed og Garanti

Med en robust konstruktion i rustfrit stål er denne havelygte designet til at modstå diverse vejrforhold og holde i mange år. Der medfølger en 3 års producentgaranti, så du kan have ro i sindet om produktets kvalitet og holdbarhed.

Brug og Anvendelse

Denne hængende lampe er velegnet til at skabe stemning og belysning i haven, på terrassen, langs stier eller ved indgangspartiet. Du kan også anvende den til dekoration i lysthuset, på altanen eller i andre udendørs områder.

Elegant Design og Praktisk Funktion

Med sit stilfulde rustfrie stål design og den praktiske solcelleteknologi er denne havelygte ikke kun en lyskilde, men også en smuk dekoration til din udendørs indretning. Den er let at hænge op og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket gør den til et ideelt valg til enhver haveentusiast.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke5 lumens
RA>= 70
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug0.006W
Spænding1.2V
SpændingsintervalDC: 1.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.