Safir Blå Sammenklappelig Elkedel 0,6L Plastik

Aigostar Aigostar

15909-0

New product

Safir Blå Sammenklappelig Elkedel 0,6L Plastik Udvid

Den praktiske Safir Blå sammenklappelige elkedel er perfekt til små køkkener eller til campingture. Med en kapacitet på 0,6L og lavet af holdbart plastik, er den ideel til hurtig opvarmning af vand.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Sammenklappelig krop og håndtag
BPA fri 
Madkvalitet silikone materiale 
Overophedningsbeskyttelse 
304 rustfrit stål varmeplade 
Hurtig kogning 
Cyklisk opvarmningsfunktion 
Volume: 600ml
Kabellængde: 0,7-0,75m
Knaptype: knap
Produktfarve: Blå
Hovedmaterialer: PP&Silikon&SUS304
Ydre materiale: PP&Silikagel
Indvendigt materiale: Silikone&SUS304

Læs mere..

DKK 247,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Sammenklappeligt design】Let at folde sammen og opbevare, du kan tage det med dig, hvor end du rejser hen og når som helst du ønsker det.
【Automatisk genopvarmningsfunktion】Den vil automatisk begynde at genopvarme, når vandtemperaturen er under 78℃, altid holde det varmt, kun for dig, og husk at slukke den, når du ikke bruger den.
【Sundt og holdbart silikone】Sikrer ikke kun en glat overflade, når det foldes, men sikrer også, at silikonen ikke falder af eller bliver blød, eller kollapser, når du hælder varmt vand i den.
【Varmebestandigt konstruktionsdesign】Rustfri stål kedelbund med varmebestandig silikone krop og kølig berøringsvenlig håndtag, kedelkrop og varmeplade med metalnitter tryk- og omvendtspænde design, for at sikre sikkerhed og stabilitet.
【Kvalitetssikring】CE, GS, ROHS og LFGB certificeret. 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe. Læs venligst instruktionerne grundigt, inden du bruger produktet.
Dimensioner
Højde165 mm.
Bredde170 mm.
Dybde135 mm.
Effekt & spænding
Forbrug700-1000 /850-1000W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 100-120 /220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.