WB Smart LED Pære G45 E27 6.5W RGB+CCT
6stk

Aigostar Aigostar

19637-0

New product

WB Smart LED Pære G45 E27 6.5W RGB+CCT - 6stk Udvid

Opgrader dit hjem med vores WB Smart LED Pære G45 E27 6.5W RGB+CCT - 6stk pakke og skab stemningsfuldt lys i alle regnbuens farver. Med fjernbetjening og justerbar farvetemperatur er denne pakke perfekt til enhver smart home.

Antal: sæt(6stk)
Pakke antal: 6stk.
Form: G45.
Netværkstype: WIFI + Bluetooth.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.

Læs mere..

DKK 317,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse

Denne smart LED pære er den perfekte løsning til dig, der ønsker at skifte til mere energivenlige lyskilder i hjemmet. Med en effekt på 6.5W, svarer denne pære til en traditionel pære med en effekt på hele 45W. Dette betyder, at du kan spare både energi og penge på din elregning.

Pæren har en E27 stor fatning, der gør den nem at installere i de fleste lamper og armaturer. Den tilsluttes direkte til 230V forsyning, og du kan derfor nemt udskifte dine gamle pærer med denne smarte LED pære.

Med en lysstyrke på 555 lumens og en spredning på 230 grader, sikrer pæren en jævn fordeling af lyset i rummet. Du vil opleve en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket giver et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Med denne pære er du sikret en behagelig belysning, der passer til de flestes behov.

Pæren har en holdbar konstruktion og leveres med 3 års producentgaranti, så du kan være tryg ved dit køb. Med dimensioner på 89 x Ø45 mm, passer pæren perfekt til de fleste lamper og armaturer i hjemmet.

Med denne smarte LED pære kan du skabe den perfekte atmosfære i dit hjem samtidig med at du sparer på energiforbruget. Giv dine rum en flot og effektiv belysning, der både er miljøvenlig og økonomisk fordelagtig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke555 lumens
Spredning230 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde89 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6.5W
Erstat45W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.