Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 6W CCT Amber

Aigostar Aigostar

19665-0

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 6W CCT Amber Udvid

Oplev den innovative Bluetooth Mesh Smart Filament G80 pære, der giver dig fuld kontrol over belysningen med justerbar farvetemperatur og en smuk amber nuance. Den perfekte løsning til dit smarte hjem!

Mængde: 1 stk.
Form: G80.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Guldpletteret lampeskærm.
Primære materialer: Glas.

Læs mere..

DKK 64,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektiv og Smart Belysning med Bluetooth Mesh Teknologi

Dette smarte Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 LED lyspære er en innovativ og energieffektiv løsning til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 6W, svarer denne pære til en traditionel 60W pære, hvilket giver dig betydelige energibesparelser. Pæren tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning og er klar til brug.

Fremragende Lyskvalitet og Ydeevne

Med en lysstyrke på 806 lumens og en imponerende spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn og behagelig belysning i alle rum. Den høje Farvegengivelsesindeks (RA værdi på 80-85) garanterer en naturlig og ægte farvegengivelse, der fremhæver alle nuancer og detaljer i miljøet omkring dig. Uanset om den bruges til arbejde, læsning eller hyggestunder, opfylder denne pære langt de flestes behov.

Funktionel og Fleksibel

Denne smarte LED filamentpære kan dæmpes og tilpasses til forskellige lysindstillinger og situationer via Bluetooth Mesh teknologien, som giver dig fuld kontrol over belysningen direkte fra din smartphone eller tablet. Med en diameter på 80 mm og en længde på 117 mm, passer denne pære nemt ind i forskellige armaturer og lamper.

Holdbarhed og Sikkerhed

Med en forventet levetid på op til 25.000 timer og en 3 års producentgaranti, kan du være sikker på at få glæde af denne pære i lang tid fremover. Den er desuden miljøvenlig og fri for skadelige stoffer, hvilket gør den til et sikker valg til dit hjem eller kontor.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke806 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde117 mm.
Diameter80 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat60W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.