Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E27 4,5W CCT Ravfarvet

Aigostar Aigostar

19670-0

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E27 4,5W CCT Ravfarvet Udvid

Skab stemning og kontrolér belysningen i dit hjem med vores Bluetooth Mesh Smart Filament pære. Juster lysstyrke og farvetemperatur med en app og nyd den varme ravfarve.

Mængde: 1 stk
Form: C35.
Nettetype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Guldbelagt lampeskærm.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

DKK 52,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E27 4,5W CCT Ravfarvet

Denne smarte LED-pære er et fremragende valg til at skabe den perfekte belysning i dit hjem eller kontor. Med et energieffektivt forbrug på kun 4,5W, svarer denne pære til en traditionel 40W glødepære, hvilket kan hjælpe med at reducere dine energiomkostninger. Den tilsluttes let til en 230V strømforsyning og giver dig straks adgang til et intelligent belysningssystem.

Med en lysstyrke på 470 lumens og en spredning på 360 grader, kan denne pære give en jævn og bred belysning, der oplyser hele rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farver vises ægte og naturlige, hvilket skaber en behagelig atmosfære.

Denne smarte filamentpære kan også tilsluttes til Bluetooth Mesh-teknologi, der giver dig mulighed for at styre lyset via en app på din smartphone eller tablet. Du kan justere lysstyrken, skifte farvetemperatur og endda planlægge tidspunkter for, hvornår lyset skal tændes eller slukkes.

Med en dimension på 92 x Ø35 mm, passer denne pære let i de fleste standard lampeholdere, og dens elegante ravfarvede glas giver den et stilfuldt udseende, der passer godt til enhver indretning.

Uanset om du har brug for belysning til hjemmet, kontoret eller andre rum, vil denne Bluetooth Mesh Smart Filament LED-pære opfylde dine behov for kvalitetsbelysning. Med 3 års producentgaranti kan du være sikker på produktets pålidelighed og holdbarhed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde92 mm.
Diameter35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.