Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E27 4.5W CCT
Klar

Aigostar Aigostar

19669-0

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E27 4.5W CCT - Klar Udvid

Oplev den ultimative smarte belysning med den Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E27 LED pære. Skab den perfekte stemning med justerbar farvetemperatur og klar glasdesign.

Antal: 1 stk
Form: C35.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

DKK 51,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E27 4.5W CCT, Klar

Produktbeskrivelse:

Denne Bluetooth Mesh Smart Filament pære er den perfekte løsning til at skabe et atmosfærisk og funktionelt lys i dit hjem eller på din arbejdsplads. Med en effekt på 4.5W, svarer denne LED-pære til en traditionel 40W glødepære, hvilket giver en betydelig energibesparelse. Pæren tilsluttes let til en 230V strømforsyning og har en lang levetid, så du kan nyde den gode belysning i lang tid.

Funktioner:

  • Lysstyrke: Med en lysstyrke på 470 lumens og en høj spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet.
  • Lyskvalitet: Med en RA-værdi på 80-85 er lyskvaliteten på denne pære høj, hvilket betyder, at den viser farverne ægte og naturligt. Dette er ideelt til de flestes behov og sikrer en behagelig belysning.
  • Dimensioner: Med dimensioner på 92 x Ø35 mm, passer denne pære perfekt til E27 fatninger og har en elegant og stilfuld udseende.

Garanti:

Denne Bluetooth Mesh Smart Filament pære kommer med en 3 års producentgaranti, så du kan være tryg ved dit køb og vide, at produktet er af høj kvalitet og holdbart.

Opgrader dit belysningssystem med denne smarte og effektive LED-pære, der giver dig mulighed for at skabe den ønskede stemning og atmosfære i dine omgivelser. Den klare CCT-farve gør denne pære alsidig og egnet til mange forskellige miljøer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde92 mm.
Diameter35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.