Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E27 4.5W CCT
Klar med Fjernbetjening, Dobbelt Pakke

Aigostar Aigostar

19695-0

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E27 4.5W CCT - Klar med Fjernbetjening, Dobbelt Pakke Udvid

Skab den perfekte stemning derhjemme med disse Bluetooth Mesh Smart Filament C35 LED pærer. Med fjernbetjening og justerbar farvetemperatur er de perfekte til enhver situation.

Mængde: sæt(2 stk)
Form: C35.
Netværkstype: Bluetooth + mesh.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

DKK 121,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E27 4.5W CCT, Klar med Fjernbetjening, Dobbelt Pakke

Dette smarte LED-pære sæt består af to klare C35-pærer med E27 fatning, der hver har en effekt på 4.5W, hvilket svarer til en tradionel 40W pære. Pærerne tilsluttes nemt til en 230V strømkilde og er ideelle til brug i stuen, køkkenet eller soveværelset.

Lysstyrke: Med en lysstyrke på 470 lumens og en spredning på 360 grader, sikrer disse LED-pærer en jævn og bred fordeling af lyset i rummet. Dette gør dem velegnede til både generel belysning og til at skabe en hyggelig atmosfære.

Lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85, leverer disse smarte LED-pærer en høj lyskvalitet, der viser alle farver i deres sande nuancer. Lyset er naturligt og behageligt for øjnene, hvilket gør det egnet til de fleste formål og rum.

Fjernbetjening: Disse pærer er Bluetooth Mesh-kompatible, hvilket betyder, at de kan styres og indstilles via en app på din smartphone eller tablet. Med fjernbetjeningen kan du justere lysstyrken, ændre farvetemperaturen (CCT) og oprette tidsplaner for, hvornår pærerne skal tænde og slukke.

Dimensioner: Pærerne har en størrelse på 92 x Ø35 mm, hvilket gør dem velegnede til de fleste standard lamper og armaturer.

Garanti: Producenten tilbyder en 3 års garanti på disse LED-pærer, så du kan være sikker på kvaliteten og holdbarheden af produktet.

Med dette smarte LED-pære sæt får du ikke kun energieffektiv belysning, men også muligheden for at skabe den helt rette atmosfære i dit hjem med hjælp fra den praktiske fjernbetjening og Bluetooth Mesh teknologi.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde92 mm.
Diameter35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.