Bluetooth Mesh Smart Filament A60 E27 6W CCT Klar
Med Fjernbetjening, Dobbelt-pakke

Aigostar Aigostar

19692-0

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament A60 E27 6W CCT Klar - Med Fjernbetjening, Dobbelt-pakke Udvid

Skab den perfekte stemning i dit hjem med disse Bluetooth Mesh Smart Filament LED pærer. Med fjernbetjening og justerbar farvetemperatur er de perfekte til enhver lejlighed. Klar til at gøre din belysning smartere og mere behagelig i denne dobbeltpakke.

Antal: sæt (2 stk)
Form: A60.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

DKK 135,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart Filament A60 E27 6W CCT Klar, Med Fjernbetjening, Dobbelt-pakke

Dette Bluetooth Mesh Smart Filament LED-pære sæt er den perfekte løsning til at skabe stemningsfuldt lys i dit hjem på en energieffektiv og intelligent måde. Med en effekt på 6W erstatter denne pære en traditionel 62W pære, hvilket giver dig betydelige energibesparelser over tid.

Produktet tilsluttes let til en standard 230V forsyning, og med en lysstyrke på 850 lumens og en spredning på 360 grader, sikrer det en jævn og behagelig belysning i rummet. Denne pære leverer høj lyskvalitet med en farvegengivelsesindeks (RA) værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farver på en naturlig og ægte måde. Uanset om det er til hverdagsbelysning eller til specielle anledninger, vil dette produkt opfylde dine behov.

Med denne smarte LED-pære får du også mulighed for at styre belysningen via en fjernbetjening, hvilket giver dig ekstra bekvemmelighed og fleksibilitet i dit hjem. Du kan nemt justere lysstyrken samt ændre farvetemperaturen for at skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.

Produktet leveres i en praktisk dobbelt-pakke og har en produktgaranti på 3 år, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed i dit køb. Med dimensionerne 111 x Ø60 mm passer denne LED-pære perfekt til de fleste standard lamper og armaturer, hvilket gør det nemt at opgradere din belysning til en mere intelligent og energieffektiv løsning.

Samlet set tilbyder denne Bluetooth Mesh Smart Filament LED-pære en kombination af høj lyskvalitet, energieffektivitet og brugervenlighed, hvilket gør den til det ideelle valg til dit hjem eller kontor. Skab den rette stemning, spar energi og nyd fordelene ved intelligent belysning med dette innovative produkt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke850 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde111 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat62W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.