Bluetooth Mesh Intelligent Filament ST64 E27 6W CCT, Klar med Fjernbetjening, Dobbelt-pakke

Aigostar Aigostar

19694-0

New product

Bluetooth Mesh Intelligent Filament ST64 E27 6W CCT, Klar med Fjernbetjening, Dobbelt-pakke Udvid

Opgrader dit hjem med disse smarte Bluetooth Mesh Intelligent Filament LED pærer! Få fuld kontrol over lysstyrke og farvetemperatur via fjernbetjeningen, og nyd den elegante vintage-stil i en praktisk dobbelt-pakke.

Mængde: sæt(2 stk)
Form: ST64.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

DKK 140,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Intelligent Filament ST64 E27 6W CCT, Klar med Fjernbetjening, Dobbelt-pakke

Præsentation: Denne intelligent LED pære er designet til at give dig kontrol over dit belysningsmiljø på en smart og bekvem måde. Med Bluetooth Mesh teknologi kan du nemt styre lysets farvetemperatur fra varmt til koldt lys samt justere lysstyrken, alt sammen via en praktisk fjernbetjening.

Effektivitet: Med en effekt på 6W erstatter denne LED pære en konventionel 62W pære, hvilket giver dig en betydelig energibesparelse. Denne pære tilsluttes simpelthen til en standard 230V strømforsyning, så du kan nyde den effektive belysning med det samme.

Lyskvalitet: Med en lysstyrke på 850 lumens og en høj spredning på 360 grader sikrer denne LED pære en jævn og behagelig belysning i rummet. Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket giver et naturligt lys, der viser farverne ægte og flot.

Garanti: Producenten tilbyder en 3 års garanti på denne LED pære, så du kan være sikker på dens pålidelighed og holdbarhed.

Dimensioner: Med dimensioner på 141 x Ø64 mm passer denne pære perfekt til de fleste lamper og armaturer, og dens klare design giver et stilfuldt og moderne udtryk.

Denne Bluetooth Mesh Intelligent Filament LED pære er den perfekte løsning til dig, der ønsker en intelligent og energieffektiv belysning i dit hjem eller på kontoret. Med dens avancerede teknologi og gode lyskvalitet er den et ideelt valg for enhver, der sætter pris på både funktionalitet og æstetik i deres belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke850 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde141 mm.
Diameter64 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat62W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.