Bluetooth Mesh Smart Filament A60 E27 6W CCT Amber

Aigostar Aigostar

19657-0

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament A60 E27 6W CCT Amber Udvid

Skab den perfekte stemning derhjemme med den smarte Bluetooth Mesh Smart Filament A60 E27 6W CCT Amber LED pære! Justér lysstyrke og farvetemperatur nemt via din smartphone og skab den rette atmosfære til enhver lejlighed.

Antal: 1 stk
Form: A60.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Guldbelagt lampeskærm.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

DKK 59,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


```html

Produktbeskrivelse

Denne Bluetooth Mesh Smart Filament A60 E27 6W CCT Amber pære er en smart og effektiv LED-pære, der er designet til at erstatte en traditionel 60W glødepære. Med en effekt på 6W er den energieffektiv og vil bidrage til at reducere energiforbruget i dit hjem eller på din arbejdsplads. Pæren tilsluttes nemt til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør den ideel til de fleste installationer.

Pæren har en imponerende lysstyrke på 806 lumens og en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette skaber en behagelig belysning, der er velegnet til både arbejds- og afslapningsområder. Med en høj lyskvalitet og en RA-værdi på 80-85, giver pæren et naturligt og ægte lys, der fremhæver alle farver på en flot måde. Uanset om du bruger pæren til læsning, arbejde eller hyggestunder, vil lyskvaliteten opfylde dine behov på overbevisende vis.

Denne Smart Filament pære kommer med Bluetooth Mesh teknologi, hvilket giver dig mulighed for at styre og justere lysintensiteten og farvetemperaturen via en smart enhed eller stemmestyring. Du kan skabe den ønskede atmosfære og tilpasse belysningen efter dine præferencer og behov. Med en producentgaranti på 3 år kan du trygt vide, at denne pære er af god kvalitet og vil levere pålidelig belysning i lang tid fremover.

Med dimensioner på 111 x Ø60 mm passer denne pære nemt ind i de fleste armaturer og lamper. Den er velegnet til både hjemmet, kontoret eller andre steder, hvor god belysning er vigtig. Investér i denne Smart Filament pære for at opgradere din belysning til en mere effektiv og intelligent løsning.

```Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke806 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde111 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat60W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.