Bluetooth Mesh Smart Filament G45 E27 4.5W CCT Amber
Dobbelt Pakke med Fjernbetjening

Aigostar Aigostar

19697-0

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament G45 E27 4.5W CCT Amber - Dobbelt Pakke med Fjernbetjening Udvid

Få den perfekte stemning derhjemme med vores Bluetooth Mesh Smart Filament LED pærer! Kontroller lysstyrke og farvetemperatur med fjernbetjeningen og skab den rette atmosfære i dit hjem. Køb vores dobbeltpakke i dag for dobbelt så meget hygge!

Mængde: sæt (2 stk)
Form: G45.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Guldbelagt lampeskærm.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

DKK 126,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Dette Bluetooth Mesh Smart Filament G45 E27 LED-pære sæt består af to pærer med fjernbetjening, der gør det nemt at styre lyset i dit hjem. Med en effekt på kun 4,5W erstatter disse pærer en almindelig 40W glødepære, hvilket resulterer i en betydelig energibesparelse.

Lyskvaliteten er af høj standard med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer en naturlig lysfarve, der viser alle farver korrekt. Med en lysstyrke på 470 lumens og en spredning på 360 grader giver disse pærer en jævn fordeling af lyset og sikrer en behagelig belysning i rummet. Dimensionerne på pæren er 82 x Ø45 mm, hvilket gør den velegnet til de fleste standard lamper og armaturer.

Denne LED-pære tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket giver en nem installation uden behov for ekstra transformere eller installationer. Pæren er designet til at have en lang levetid og kommer med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på, at du får et pålideligt produkt.

Den smarte funktion gør det muligt at styre pæren via en fjernbetjening, der følger med i pakken. Det betyder, at du kan justere lysstyrken, skifte mellem farvetemperaturen fra varm til kold hvidt lys og planlægge tidspunkter for tænding og slukning af lyset. Dette gør det muligt at skabe den perfekte belysning til enhver situation og stemning.

Med disse Bluetooth Mesh Smart Filament LED-pærer får du ikke kun et effektivt og energibesparende belysningsprodukt, men også et intelligent system, der giver dig fuld kontrol over dit hjemmes lysindstillinger. Skru dem i dine lamper, tilslut dem til fjernbetjeningen, og nyd den praktiske og behagelige belysning, de skaber.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde82 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.