Bluetooth Mesh Smart LED-Pære G45 E27 6.5W RGB+CCT med Fjernbetjening
4 stk

Aigostar Aigostar

19704-0

New product

Bluetooth Mesh Smart LED-Pære G45 E27 6.5W RGB+CCT med Fjernbetjening - 4 stk Udvid

Opgrader dit hjem med disse Bluetooth Mesh Smart LED-pærer G45 E27 6,5W RGB+CCT med fjernbetjening - perfekte til at skabe den rette stemning i ethvert rum. Køb nu og få en pakke med 4 stk. LED-pærer!

Kvantitet: sæt
Form: G45.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: PA&PC.

Læs mere..

DKK 201,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Bluetooth Mesh Smart LED-Pære G45 E27 6.5W RGB+CCT med Fjernbetjening, 4 stk

Denne smart LED-pære er en fantastisk mulighed for dem, der søger en effektiv og praktisk belysningsløsning. Med en effekt på 6.5W erstatter den en 45W traditionel pære, hvilket ikke kun sparer energi, men også penge på elregningen. Pæren har en E27 stor fatning, der gør den nem at installere i eksisterende lamper eller armaturer, og den tilsluttes blot til almindelig 230V forsyning.

Med en lysstyrke på 555 lumens og en spredning på hele 200 grader sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lyset og lyser effektivt op i rummet. Den har desuden en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne på en naturlig og ægte måde. Dette gør den velegnet til både hyggelys i stuen, arbejdsbelysning på kontoret eller stemningslys i soveværelset.

Med mulighed for at justere både farvetemperatur og lysstyrke i RGB og CCT kan du skabe præcis den stemning, du ønsker i dit hjem. Og med tilhørende fjernbetjening kan du nemt og bekvemt styre pæren, uanset hvor du befinder dig i rummet.

Denne LED-pære er desuden en del af det moderne Bluetooth Mesh Smart-system, hvilket betyder, at den kan integreres i et større intelligent belysningsnetværk. Dette giver mulighed for at kontrollere og automatisere belysningen i hele hjemmet via en app på din smartphone eller tablet.

Med 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten af denne LED-pære, der har dimensionerne 89 x Ø45 mm. Med denne smarte og effektive belysningsløsning får du ikke kun et praktisk lyskilde, men også en belysning, der kan tilpasses dine behov og skabe den ønskede atmosfære i dit hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke555 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde89 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6.5W
Erstat45W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.