Bluetooth Mesh Smart LED-pære C37 E27 6,5W RGB+CCT med Fjernbetjening
2-Pak

Aigostar Aigostar

19718-0

New product

Bluetooth Mesh Smart LED-pære C37 E27 6,5W RGB+CCT med Fjernbetjening - 2-Pak Udvid

Skab stemning i dit hjem med disse Bluetooth Mesh Smart LED-pærer i 2-pak. Skift farve og lysstyrke nemt og bekvemt med fjernbetjeningen.

Antal: par
Form: C37.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: PA&PC.

Læs mere..

DKK 121,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart LED-pære C37 E27 6,5W RGB+CCT med Fjernbetjening, 2-Pak

Denne smarte LED-pære er det perfekte valg, når du ønsker at opgradere din belysning derhjemme. Med et effektforbrug på kun 6,5W, kan denne pære erstatte en traditionel 45W-pære, hvilket ikke kun reducerer din energiforbrug, men også sparer penge på lang sigt.

Pæren er designet med en E27 stor fatning, hvilket gør den kompatibel med de fleste lamper og armaturer. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri.

Med en lysstyrke på 555 lumens og en imponerende spredning på 250 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette skaber en behagelig belysning, der er ideel til forskellige formål såsom arbejde, afslapning eller hyggelige stunder derhjemme.

Lyskvaliteten er en vigtig faktor, når det kommer til belysning, og denne pære skuffer ikke. Med en RA værdi på 80-85, garanteres en naturlig lysgengivelse, der viser alle farver korrekt og ægte. Uanset om du ønsker en klar, kølig belysning eller en varm, hyggelig atmosfære, kan denne LED-pære levere det med lethed.

Producenten står ved produktets kvalitet og tilbyder 3 års garanti, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed med dit køb. Dimensionerne på pæren er 100 x Ø37 mm, hvilket sikrer en kompakt størrelse, der passer til de fleste lamper og armaturer.

Med denne Bluetooth Mesh Smart LED-pære C37 E27 6,5W RGB+CCT med Fjernbetjening, 2-Pak, kan du ikke kun nyde et intelligent belysningssystem, der kan styres nemt og praktisk via en fjernbetjening, men også en effektiv og energibesparende løsning, der vil lyse op i dit hjem på en bæredygtig måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke555 lumens
Spredning250 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde100 mm.
Diameter37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6.5W
Erstat45W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.