Bluetooth Mesh Smart LED-pære C37 E27 6,5W RGB+CCT

Aigostar Aigostar

19717-0

New product

Bluetooth Mesh Smart LED-pære C37 E27 6,5W RGB+CCT Udvid

Gør dit hjem smartere med denne Bluetooth Mesh Smart LED-pære! Skift mellem et væld af farver og lysindstillinger direkte fra din smartphone.

Antal: 1 stk
Form: C37.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: PA&PC.

Læs mere..

DKK 53,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart LED-pære C37 E27 6,5W RGB+CCT

Denne smarte LED-pære er det ideelle valg til dig, der ønsker en energieffektiv belysningsløsning med avancerede funktioner. Med en effekt på 6,5W, svarer denne LED-pære til en konventionel pære på hele 45W, hvilket giver betydelige energibesparelser over tid.

Pæren har en E27 stor fatning, der gør den nem at installere i eksisterende armaturer. Den tilsluttes til almindelig 230V forsyning, hvilket gør den velegnet til brug i private hjem, kontorer eller andre indendørs belysningsapplikationer.

Med en lysstyrke på 555 lumens og en imponerende spredning på 250 grader, sikrer denne LED-pære en jævn og behagelig belysning i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 bidrager til at fremhæve farver på en naturlig og ægte måde, hvilket gør den velegnet til forskellige formål.

Denne LED-pære er desuden udstyret med RGB og CCT funktioner, der giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige farver og farvetemperaturer efter behov. Dette gør det nemt at skabe den rette atmosfære i rummet, uanset om det er til hygge, arbejde eller afslapning.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten og holdbarheden af denne LED-pære. Dens kompakte dimensioner på 100 x Ø37 mm gør den velegnet til forskellige armaturer og indretningsstile.

Opgrader dit hjem eller kontor med denne smarte Bluetooth Mesh Smart LED-pære og oplev fordelene ved moderne, energieffektiv og avanceret belysningsteknologi.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke555 lumens
Spredning250 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde100 mm.
Diameter37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6.5W
Erstat45W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.