Bluetooth Mesh Smart LED Pære G45 E27 6,5W RGB+CCT med Fjernbetjening
2-Pak

Aigostar Aigostar

19715-0

New product

Bluetooth Mesh Smart LED Pære G45 E27 6,5W RGB+CCT med Fjernbetjening - 2-Pak Udvid

Fuld kontrol over din belysning med disse Bluetooth Mesh Smart LED-pærer i 2-pak. Skift farver og lysstyrke nemt med fjernbetjeningen eller din smartphone.

Mængde: par
Form: G45.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: PA&PC.

Læs mere..

DKK 121,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Denne Bluetooth Mesh Smart LED pære G45 E27 på 6,5W er den perfekte løsning til dit hjem eller kontor, hvis du ønsker at skabe en behagelig og stemningsfuld belysning. Med en stor E27 fatning og en effektivitet, der svarer til en traditionel 45W pære, får du masser af lys med minimal energiforbrug.

Detaljeret beskrivelse:

Med en lysstyrke på 555 lumens og en stor spredning på 200 grader, sikrer denne LED pære en jævn fordeling af lyset, så du får en optimal belysning i rummet. Med en høj lyskvalitet, målt med en RA værdi på 80-85, vil farverne blive gengivet naturligt og flot, hvilket skaber en behagelig atmosfære. Denne lyskvalitet vil opfylde de fleste behov og sikre en behagelig oplevelse.

Med en dimension på 89 x Ø45 mm passer denne LED pære perfekt til de fleste lamper og armaturer med E27 fatning. Den tilsluttes nemt og sikkert til en 230V forsyning, så du hurtigt kan nyde den energibesparende og langtidsholdbare belysning.

Produktets funktioner:

- RGB+CCT teknologi giver dig mulighed for at justere både farvetemperaturen og farven på lyset, så du kan skabe den helt rette stemning i rummet.

- Den medfølgende fjernbetjening gør det nemt at styre pærens funktioner og tilpasse lyset præcis efter dine behov og ønsker.

- Med Bluetooth Mesh teknologien kan du desuden koble pæren sammen med andre Bluetooth enheder og skabe et intelligent og fleksibelt lysnetværk i dit hjem.

Med en producentgaranti på 3 år kan du være sikker på, at denne LED pære er af høj kvalitet og holder i mange år fremover. Så invester i en belysningsløsning, der kombinerer energieffektivitet, lyskvalitet og smarte funktioner for at skabe den perfekte belysning i dit hjem eller kontor.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke555 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde89 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6.5W
Erstat45W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.