Bluetooth Mesh Smart LED Pære G45 E27 6.5W RGB+CCT
Fjernbetjening - 2 stk.

Aigostar Aigostar

19703-0

New product

Bluetooth Mesh Smart LED Pære G45 E27 6.5W RGB+CCT - Fjernbetjening - 2 stk. Udvid

Skab stemning derhjemme med disse smarte Bluetooth Mesh LED pærer! Skift farve og lysstyrke med fjernbetjeningen og oplev nem styring af belysningen i hele huset.

Antal: par
Form: G45.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: PA&PC.

Læs mere..

DKK 117,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Bluetooth Mesh Smart LED Pære G45 E27 6.5W RGB+CCT, Fjernbetjening, 2 stk.

Denne smart LED-pære er det perfekte valg, hvis du ønsker at skabe stemningsfuldt lys i dit hjem samtidig med at spare energi. Med en effekt på 6.5W erstatter den en traditionel 45W-pære, hvilket giver dig en betydelig besparelse på elregningen. Den har en E27 stor fatning, der gør det nemt at installere i eksisterende lamper eller armaturer.

Lyskvaliteten er i top med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver korrekt og ægte. Pærens lysstyrke på 555 lumens og spredning på 200 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet, så du undgår mørke hjørner. Med en høj kvalitet er denne LED-pære velegnet til de fleste behov og skaber en behagelig atmosfære i hjemmet.

Den medfølgende fjernbetjening giver dig mulighed for nemt at styre lyset, justere farvetemperaturen og skabe forskellige stemninger i rummet. Derudover kan pæren tilsluttes til Bluetooth Mesh, hvilket giver dig mulighed for at styre den via en app på din smartphone eller tablet.

Med en forventet levetid på op til 25.000 timer og 3 års producentgaranti kan du være sikker på, at denne LED-pære holder i lang tid og giver dig energieffektiv belysning. Pæren har kompakte dimensioner på 89 x Ø45 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige typer af lamper og armaturer.

Opgrader din belysning med denne smarte Bluetooth Mesh LED-pære, der kombinerer energieffektivitet, høj lyskvalitet og praktisk fjernstyring. Skab den rette stemning i dit hjem med dette moderne og smarte lysprodukt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke555 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde89 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6.5W
Erstat45W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.