LED Hængelampe
0.16W, 3000K

Aigostar Aigostar

New product

LED Hængelampe - 0.16W, 3000K Udvid

LED Hængelampe - Effektiv og energibesparende belysning med en varm hvid lysfarve perfekt til din have eller altan.

Mængde: 1 stk
Batteritype: Ni-MH batteri.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Plastik & Jern.
Ydre materiale: Stål.

Læs mere..

  • Varm

DKK 145,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Perfekt Dekoration】 2021 nye udendørs solcelledrevne lanterner, lanternen tænder automatisk, når omgivelserne bliver mørke. Lys passerer gennem det udskårne design og viser stjernemønstre på jorden. Stjernerne er så imponerende, at de kan gøre gården mere smuk. Det er den bedste dekoration til dine træer, gård, lysthus, baghave, dæk, fest osv. Du kan også bruge lanternerne til Halloween og jul.【MILJØMÆSSIGT BÆREDYGTIG】 Denne udendørs dekorative lanterne er solcelledrevet, hvilket er praktisk og bæredygtigt. Eksponér solpanelet for direkte sollys og lad det blive fuldt opladet i løbet af dagen. Lyset tænder automatisk om natten og fungerer i op til 8-12 timer.【IP44 Vandresistent】 Fremstillet af høj kvalitet plastik og jern, pålidelig konstruktion og vejrbestandig funktion sikrer langvarig ydeevne under de fleste vejrforhold.【Nem at Bruge】 Tænd for kontakten inde i lanternen før første brug. Denne hængende lanterne er nem at installere og kan hænges hvor som helst efter ønske. Sørg venligst for, at solpanelet er eksponeret for direkte sollys.【100% TILFREDSHEDSGARANTI】 Vi lover en 30-dages pengene-tilbage-garanti, bestil uden bekymringer. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit køb.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke4 lumens
Spredning80 grader
Dimensioner
Højde177 mm.
Bredde163 mm.
Dybde163 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.16W
Spænding2V
SpændingsintervalDC: 2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.