LED Solcellelampe spyd 08
RGB, Plast Hul Lampeafdækning

Aigostar Aigostar

20956-0

New product

LED Solcellelampe spyd 08 - RGB, Plast Hul Lampeafdækning Udvid

Opgrader din have med vores LED Solcellelampe spyd 08 i RGB farver! Perfekt til at skabe stemning og belysning i haven med sin plastiske hul lampeafdækning.

Antal: 1 stk
Anvendelse af steder: Villaer, haver, etc...
Batteritype: Ni-MH batteri.
Batterikapacitet: 100mAh.
Solpanelstørrelse: L40*B40mm.
Type af solpanel: polykrystallinsk silicium.
Solpanelstrøm: 40mA.
Forbliv tændt tid: 8-12h.
Solpanel effekt: 0.08W.
Solpanel spænding: DC2V.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Plastik.

Læs mere..

DKK 26,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektiv og energibesparende LED Solar Havebelysning

Denne praktiske LED Solar Havebelysning er den perfekte løsning til at oplyse din have eller terrasse på en miljøvenlig og energibesparende måde. Med en effekt på 0.006W og tilslutning til en 1.2V forsyning, sikrer den minimalt energiforbrug og lave driftsomkostninger.

Med en levetid på op til 30.000 timer er denne havebelysning designet til at holde i lang tid. Takket være brugen af LED af den højeste kvalitet opretholdes lysstyrken, mens en professionel og driftssikker driver og effektiv køling sikrer en stabil og pålidelig drift.

Det praktiske RGB lys giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige farver, så du kan tilpasse belysningen efter stemningen eller lejligheden. Den integrerede lyskilde gør installationen let og problemfri, mens den IP44 klassificering sikrer, at den tåler fugtig luft og vandstænk.

Med denne LED Solar Havebelysning kan du nyde smukt oplyste udendørsområder uden at bekymre dig om høje energiomkostninger eller hyppige udskiftninger af lyskilder. Kombinationen af kvalitetsmaterialer, holdbar konstruktion og avanceret LED-teknologi gør denne havebelysning til det ideelle valg for en lysere og mere bæredygtig haveoplevelse.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørRGB
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug0.006W
Spænding1.2V
SpændingsintervalDC: 1.2V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.